Гвардійська команда «Ягуар» з Калинівки - чемпіони Кубку Героїв АТО «Центр»

16 вересня 2019 17:08 | Хмельницький, Хмельницька область

У Хмельницькому, на Центральному стадіоні, відбулось нагородження та закриття групового етапу Чемпіонату України з футболу серед команд «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» регіонального дивізіону «Центр».

В цьому етапі «Ягуар» футбольна команда від військової частини 3028 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України змагалась з футбольною командою «Прикордонник» від Державної прикордонної служби України.

Під час основного поєдинку долю чемпіонства довелося вирішувати у жорсткій боротьбі, в результаті якої команда «Ягуар» перемогла з рахунком 3-1.

«Чотири роки підряд ми чемпіони регіонального дивізіону, гадаю – це досягнення як команди, так і всіх хто нас підтримував. Сподіваюсь на перемогу у фінальному змаганні на Кубок Героїв АТО України», - розповідає гравець команди старший лейтенант Владислав Совсімов.

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість на фінальних змаганнях розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, які відбудуться з 5 по 14 жовтня.

Цього року у Чемпіонаті беруть участь рекордна кількість 88 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО(ООС), а це близько трьох тисяч учасників бойових дій — захисників України.

Окрім кубків, дипломів, медалей і командних призів від організаторів та спонсорів, індивідуальні нагороди отримали й кращі футболісти в номінаціях за ігровим амплуа — «воротар», «захисник», «нападник» і «гравець турніру».

Нагадаємо, організатором та засновником Чемпіонату України серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО, уже традиційно виступила Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!».

Вітаємо наших футболістів з перемогою й побажаємо щоб вони виграли у фінальних змаганнях Кубок Героїв АТО!

Микола Коваль

Фото Марини Березюк

16.09.2019 17:08
Останні новини «Спорт» міста Хмельницький
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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