Салон декору "СІЄНА", декоративні штукатурки, фарби, шпаклівки, послуги майстра

обновлено 14 декабря 2023 08:00 | Тернополь, Тернопольская область
Салон декору Сієна вже більше ніж 10 років на ринку декоративних матеріалів у Тернополі. За цей період ми зарекомендували себе, як магазин будівельних матеріалів з європейським підходом до обслуговування клієнта. Співпрацюємо з дизайнерами, будівельними компаніями. Надаємо безкоштовний кошторис ремонтних робіт. У нас в продажі окрім якісних, екологічно чистих декоративних штукатурок для інтер'єрів та фасадів, широкий вибір професійного малярного інструменту, ліпнина з поліуретану інтер'єрна та фасадна, лед профіль, підвіконня Данке, а також замовити натяжну стелю. Пропонуємо хороші миючі водоемульсійні акрилові, латексні фарби для стін та стелі, на базі нашого салону декору Сієна діє колорстудія де вам затонують фарбу у будь-який відтінок.

У салоні декору Сієна є штат професійних майстрів, які за бажанням можуть виготовити вам взірець з декоратиною штукатуркою по індивідуальному замовленні. Безкоштовний виїзд на заміри. Ціна за роботу з нанесення декоративної штукатурки у Тернополі та за межами області залежить від складності вибраного декоративного нанесення штукатурки, а також від локації об'єкта. Для комерційний та інших проектів діє гнучка система знижок. Проводимо майстер-класи з нанесення декоративних штукатурок у Тернополі.

Переглянути фотозвіт наших робіт, а також детальну інформацію про декоративні штукатурки ви можете на наших сторінках.
Активность в соцсетях

Салон декору "СІЄНА", декоративні штукатурки, фарби, шпаклівки, послуги майстра на карте

Сохранить карту как изображение
14.12.2023 08:00
Объекты инфраструктуры «Строительство > Строительные материалы» ближайших населенных пунктов
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