Магазин-сервіс для годинників Correa

оновлено 12 січня 2024 11:00 | Київ
Correa: піклуючись про час!
Наша компанія — це повний цикл турботи про ваш годинник. Ми спеціалізуємося на таких послугах:

- Полірування годинника: Наші майстри професійно відполірують годинник, щоб повернути йому блиск та привабливий вигляд.

- Заміна батарейки: Ми здійснюємо швидку та надійну заміну батарейок у ваших годинниках.

- Заміна механізму: Наша команда кваліфікованих фахівців може замінити механізм вашого годинника, щоб він продовжував працювати на вас.

- Заміна скла у годиннику: Ми здійснюємо заміну скла на годиннику, щоб ви могли насолоджуватися охайним виглядом вашого годинника.

- Репасаж годинника: Наші експерти відновлюють та ремонтують годинники будь-якої складності, від раритетних до сучасних швейцарських класа HIgh End Luxury.

- Реставрація годинника: Ми проводимо реставрацію годинників з великою увагою до деталей, щоб повернути їм старовинний шарм та функціональність.

Магазин-сервіс для годинників Correa пропонує весь необхідний асортимент товарів та послуг для наручних та настінних годинників. Наші професійні майстри виконають будь-які види ремонту годинників від раритетних радянських до елітних швейцарських марок. Довірте нам свій годинник, і ми дбатимемо про нього з усією нашою майстерністю та любов'ю до деталей.
Активність в соцмережах

Магазин-сервіс для годинників Correa на карті

Зберегти мапу як зображення
12.01.2024 11:00
Об'єкти інфраструктури «Торгівля > Інше» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxMzExIiwiMTg2NzMiLCIxNjY2OCIsIjE4NjgzIiwiMzA3MzQiLCIxMDA0NCIsIjI0OTczIiwiMzEyOTYiLCIzMDQ2MSIsIjMxMjcxIiwiMzA5NDQiLCIzMjA2MSIsIjIyODY0IiwiMjQ3NzYiLCIzMDYwOCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDZjZDc2NWQ1Mzk5MjM5YmU0ZGRlODliNGIzN2E5ZWFm