Навчальний заклад «OKLAND» — мовні курси з англійської, німецької та польської мов

оновлено 06 березня 2019 00:00 | Луцьк, Волинська область
Навчальний заклад «OKLAND» організовує курси с англійської, німецької та польської мов. Для бажаючих навчатися у закладі пропонується пройти тестування на знання обраної мови, після чого визначається потрібна група:
• для початківців, які тільки знайомляться с англійською, польською або німецькою мовою;
• для підлітків;
• розмовні групи, для розширення лексики, набуття навиків спілкування;
• корпоративні курси;
• інтенсивні заняття для швидкого вивчення. Команда викладачів центру використовує свою власну методику навчання, підтримуючи у більшості практичні заняття та розмови на іноземній мові під час уроків. Також центр пропонує усні та письмові переклади документів різного характеру. З повнім переліком послуг можна ознайомитися на сайте. Проконсультуватися клієнтам пропонується по телефону у робочий час закладу.

Навчальний заклад «OKLAND» — мовні курси з англійської, німецької та польської мов на карті

Зберегти мапу як зображення
06.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» міста Луцьк
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» найближчих населених пунктів
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