Навчальний центр «YOLO» — мовні курси для дорослих та дітей

оновлено 06 березня 2019 00:00 | Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Навчальний центр «YOLO» запрошує усіх бажаючих на курси іноземних мов. Творчий колектив викладачів допоможе швидко опановувати німецьку, англійську, польську, французьку або китайську мови. Заклад пропонує заняття у окремих групах для дорослих, підлітків та малечі. Навчання проводиться згідно установленому розкладу.
Центр також пропонує ранкові, вечірні курси, групові, корпоративні форми навчання, підготовку учнів до ЗНО, міжнародних іспитів IELTS, PTE, GRE. Є можливість скористатися сучасною системою дистанційного навчання YOLO-STUDY ONLINE. Заклад проводить різні тренінги, акції та ін. Проконсультуватися, дізнатися вартість та умови навчання пропонується по телефону у адміністраторів центру «YOLO». Записатися на курси можна на сайті.

Навчальний центр «YOLO» — мовні курси для дорослих та дітей на карті

Зберегти мапу як зображення
06.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» міста Івано-Франківськ
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» найближчих населених пунктів
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