«Language School INDIGO» — мовні курси з англійської та німецької мов

оновлено 10 березня 2019 00:00 | Рівне, Рівненська область
Школа іноземних мов «Language School INDIGO» пропонує відвідати мовні курси з англійської та німецької мов у Рівному. Заклад пропонує заняття у різних вікових групах (для малечі, школярів молодших класів, підлітків та дорослих), окремо підготовку до вступних іспитів, зовнішнього незалежного тестування, таких іспитів як IELTS. Навчання проходить згідно авторської методики, у процесі використовується неадаптована література для повного занурення у мовну середу. Також пропонується вивчення англійської або німецької мови для бізнесу та подорожей. У центрі працюють розмовні гурти.
Отримати більше інформації щодо навчання, вартості занять та умов їх проведення пропонується по телефону або на сайті навчального центру «Language School INDIGO».

«Language School INDIGO» — мовні курси з англійської та німецької мов на карті

Зберегти мапу як зображення
10.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» міста Рівне
Об'єкти інфраструктури «Освіта і робота > Мовні курси» найближчих населених пунктів
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