Мережа салонів «Шалена Краса» — масаж, косметичні послуги

оновлено 13 травня 2019 00:00 | Полтава, Полтавська область
Мережа салонів краси у Полтаві «Шалена Краса» надає комплекс послуг для підтримання краси тіла. Професійні майстри надають перукарські, косметичні послуги клієнтам, а також проводять масажі спини, рук, шиї, обличчя, займаються манікюром та педикюром. У салоні також працює солярій и гідромасаж.
Масажі, які проводять спеціалісти, мають різний вплив та можуть бути рекомендовані при остеохондрозі, ожирінні, серцевій недостатності. Процедура допомагає позбавитися депресії, безсоння, покращує кровообіг і обмінні процеси. Деякі комплекси допомагають вирішити проблему з целюлітом, болями у спині та шиї. У центрі пропонується масаж як жінкам, так і чоловікам. Запис на процедури та консультації проводяться по телефону або у салоні краси. Більш детальна інформація про роботу центру представлена на сайті.

Мережа салонів «Шалена Краса» — масаж, косметичні послуги на карті

Зберегти мапу як зображення
13.05.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Масажні салони» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNTIzIiwiMjE5NjMiLCIxODE5MyIsIjIxMjU3IiwiMTc5MDQiLCIyMTk1NiIsIjMxNDY4IiwiMzE5NzMiLCIyMTk3MSIsIjIxNTA4IiwiMzA2MTEiLCIzMTY1NyIsIjMxODc2IiwiMjE4MTYiLCIyMDEzNyIsIjI4NTgyIiwiMjE5NzUiLCIyMTk1MSIsIjIxOTUzIiwiMjE5NjciLCIyMTUwNiIsIjMwOTY5IiwiMjE5NTIiLCIyMTk2OCIsIjI4OTE0IiwiMzE3OTgiLCIyMTk2MiIsIjIxOTU0IiwiMzE1MTkiLCIzMDc5NSIsIjIxODE3IiwiMTc5NjQiXX1fIyRfU0VHSCskJCRjMDI4NTlkZTJhNzcxZTRkMjdjZGVkZjk1YTRjNjE3NQ==