Лазня «Royal» - послуги великої російсько-фінської лазні

оновлено 25 лютого 2019 00:00 | Вінниця, Вінницька область
Лазня «Royal» пропонує клієнтам відпочити у великій російсько-фінській лазні з африканського дуба АБАШИ. Температура парної — до 120°С. Є можливість замовити заздалегідь розпарені віники. На території закладу є великий басейн з чистою, теплою водою, температура її сягає 30°С. Він обладнаний зустрічною течією, світлом, автоматичною фільтрацією. В розпорядженні відвідувачів також відро з холодною водою, LCD телевізор великого формату, супутникове телебачення, окрема кімната відпочинку, роздягальня де є фен та ваги.
У лазні «Royal» працює бар де можна придбати прохолодні напої та закуски: воду, сік, пиво, горішки, сухарики, чіпси, сушену рибу та ін. Для постійних клієнтів діє система знижок. Для замовлення лазні, консультації пропонується зателефонувати за вказаним телефоном. Більше інформації, фото закладу можна знайти на сайті.

Лазня «Royal» - послуги великої російсько-фінської лазні на карті

Зберегти мапу як зображення
25.02.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» міста Вінниця
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE4MTEzIiwiMjA0MjUiLCIyMDk1NyIsIjIzMjEzIiwiMjQ0NDkiLCIyMDkyMiIsIjI4ODU5IiwiMjg4ODciLCIyMDk2MiIsIjE4MDM2IiwiMjA5MzgiLCIzMTI4MyIsIjE4MzYwIiwiMjA5NjEiLCIyMDkyMyIsIjMxMzQ3IiwiMjA5MjQiLCIyMDE3OCIsIjMxNzMxIiwiMTgyNjIiLCIyMDkzNSIsIjIwOTM0IiwiMzEyMjIiLCIyMDY2MiIsIjIwOTM3IiwiMjA5NDMiLCIyOTQ0NyIsIjIwNjc3IiwiMjA5MTQiLCIyMDkxNSIsIjI1MDYzIiwiMjA5NDUiXX1fIyRfU0VHSCskJCQwMTZlMjE4N2VmNWJjODA3ZTIzYmIxYTYzNGNiZGRhNg==