Комплекс саун Люксор

оновлено 31 грудня 2023 03:25 | Вінниця, Вінницька область
Баня і сауна - найкращі помічники у боротьбі зі втомою. Вони допоможуть Вам гарненько розслабитися, а організму - відновитися після важкого тижня. І хоча багато хто думає, що кращий період для відвідування - зима, це далеко не так. Навесні і влітку лазні та сауни все так само корисні для нашого організму і дарують тілу максимум позитивних моментів. Наш комплекс пропонує Вашій увазі сауни Вінниці, на різноманітний смак: турецька, фінська, російська або інфрачервона.
У турецькій сауні Ви навряд чи попаритесь і навряд чи зможете влаштувати веселе свято. Зате – це саме те місце, куди варто йти за оздоровленням та в пошуках релаксації.
Російська баня – це для тих, хто любить попотіти в парній і попаритися березовим або дубовим віником, а потім плюхнутися в холодну воду. Загалом - найбільш екстремальний і чоловічий варіант.
Фінська сауна – найбільш простий і компромісний варіант. Тут зазвичай все просто: суха парилка, плюс – бассейн або душ.
Крім традиційних саун, тут можна спробувати інфрачервону сауну, що є новинкою для відпочинку. Також в комплексі є джакузі, кімнати відпочинку та відра-водоспади.
Ми раді Вас бачити гостем в нашому комплексі!

Комплекс саун Люксор на карті

Зберегти мапу як зображення
31.12.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» міста Вінниця
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE4MTEzIiwiMjA0MjUiLCIyMDk1NyIsIjIzMjEzIiwiMjQ0NDkiLCIyMDkyMiIsIjI4ODU5IiwiMjg4ODciLCIyMDk2MiIsIjE4MDM2IiwiMjA5MzgiLCIzMTI4MyIsIjE4MzYwIiwiMjA5NjEiLCIyMDkyMyIsIjMxMzQ3IiwiMjA5MjQiLCIyMDE3OCIsIjMxNzMxIiwiMTgyNjIiLCIyMDkzNSIsIjIwOTM0IiwiMzEyMjIiLCIyMDY2MiIsIjIwOTM3IiwiMjA5NDMiLCIyOTQ0NyIsIjIwNjc3IiwiMjA5MTQiLCIyMDkxNSIsIjI1MDYzIiwiMjA5NDUiXX1fIyRfU0VHSCskJCQwMTZlMjE4N2VmNWJjODA3ZTIzYmIxYTYzNGNiZGRhNg==