"Банька на Дровах - Оздоровчий ЧАН на травах"

оновлено 31 березня 2019 00:00 | Стрий, Львівська область
"Банька на дровах - Оздоровчий ЧАН на травах" в с. Добрівляни запрошує дорогих гостей та дарує приємні спогади. Дві комфортні незалежні відпочинкові зони обладнані сучасними атрибутами, які дозволяють відчути повноту відпочинок.

Банька на дровах та Оздоровчий ЧАН на травах подарує Вам гарячі емоції оздоровлення. Загартуватися та закріпити ефект сауни Ви можете пірнувши в басейн. Для гостей передбачені всі необхідні атрибути для сауни: рушники, тапочки та простирадла, кімнати відпочинку, більярд, мангали.

Ціна Вас приємно здивує: 200 грн / год (до 6 осіб); мінімальне замовлення — 2 години. А щоб бути впевненому у своїх планах — телефонуйте за номером, вказаним у контактах закладу, та бронюйте сауну заздалегідь.

Наш комплекс гостинно приймає кожного гостя — заклад відчинений для Вас цілодобово, тож організувати відпочинок можна в найзручніший час!
Активність в соцмережах
31.03.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Лазні та сауни» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMxNzMxIiwiMjA5MjQiLCIzMTM0NyIsIjIwOTYyIiwiMzEyODMiLCIxODAzNiIsIjIwOTM4IiwiMjA5NTciLCIxODExMyIsIjIwOTExIiwiMjI4NjYiLCIyMDQyNSIsIjIzMjEzIiwiMjQ0NDkiLCIyMDkyMiIsIjI4ODU5IiwiMTgzNjAiLCIyMDk2MSIsIjMxMjIyIiwiMTgyNjIiLCIyMDkzNSIsIjIwOTIzIiwiMjAxNzgiLCIyMDkzNCIsIjIwNjYyIiwiMjA5MzciLCIyMDY3NyIsIjIwOTQzIiwiMjk0NDciLCIyMDkxNCIsIjIwOTE1IiwiMjUwNjMiLCIyMDk0NSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDQ4NjBjOGZlMmRmNGVlYmNlZjUyYzZhYjVlN2I1ZTcx