Майстерня «Green Valerie» - натуральна косметика

оновлено 04 квітня 2019 00:00 | Луцьк, Волинська область
Майстерня «Green Valerie» у Луцьку пропонує жінкам придбати косметичні засоби із натуральних компонентів. У виробництві засобів не використовуються ароматизатори та синтетичні добавки, лише відвари із натуральних трав, гідролати, масла, екстракти та соки ягід та фруктів. Майстерня виготовляє продукцію малими партіями. Строк придатності натуральних косметичних засобів невеликий, усього 6 місяців за умов зберігання у холодильнику.
В магазині «Green Valerie» пропонуються такі засоби: олії, шампуні, маски та бальзами для волосся, креми, гелі для душу, продукція для догляду за обличчям, шкірою тіла, руками, нігтями, засоби особистої гігієни, мило. Є також можливість підібрати подарунковий набір або сертифікат. Отримати детальну консультацію щодо виготовлення, складу та способу придбання, замовлення товару пропонується у менеджерів за вказаним телефоном або у магазині.

Майстерня «Green Valerie» - натуральна косметика на карті

Зберегти мапу як зображення
04.04.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметика і парфумерія» найближчих населених пунктів
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