«LadyLand» - косметика, професійні засоби для догляду

оновлено 04 квітня 2019 00:00 | Львів, Львівська область
«LadyLand» — це мережа магазинів у Львові та великий інтернет-магазин, у якому можна придбати різни засобі для догляду та краси. У каталозі представлена продукція для догляду за волоссям, обличчям, руками, нігтями, тілом, також є засоби та матеріали для манікюру, депіляції та різні аксесуари. В продажі маються перукарські та манікюрні інструменти, дезінфектори, є розхідні матеріали та одноразові речі для професійних салонів краси та перукарень.
Асортимент формують товари різних виробників: Dancoly, Mayur, Barex, Estel, F.O.X, Сталекс та ін. Ознайомитися с повним переліком брендів та каталогом запропонованої продукції можна на сайті магазину. Замовлення приймаються через кошик або по телефону. Є можливість відвідати магазини мережі у Львові, щоб вибрати та придбати косметичні засоби без очікування (при умовах наявності вибраного товару на складі). Консультації пропонується отримати у менеджерів, використовуючи найбільш зручний спосіб зв’язку.

«LadyLand» - косметика, професійні засоби для догляду на карті

Зберегти мапу як зображення
04.04.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметика і парфумерія» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIyODg1IiwiMjExMDMiLCIyOTg1NCIsIjIxMTE3IiwiMzE5ODQiLCIyMTEzNyIsIjMxODI0IiwiMjg2MDQiLCIyMTA5NyIsIjIxMTAyIiwiMjU4NDQiLCIzMTA0NCIsIjI4NzI0IiwiMjA4MjMiLCIzMDA5OCIsIjIyMzYiLCIzMTY3NSIsIjIxMTA4IiwiMzA1MDgiLCIzMTUxMiIsIjMxMTQ0IiwiMzAyODYiLCIzMjAzOSIsIjIxMTM2IiwiMjU4ODkiLCIyMTEzNSIsIjIxMTExIiwiMjkyNDQiLCIyMTEwOSIsIjIxMTI3IiwiMjIyOTMiLCIyMzg5NSIsIjMxMTI5IiwiMjExMjMiLCIyMTExMCIsIjIyNTM3IiwiMjExMTIiLCIxODY4NCIsIjI5ODk5IiwiMjExMjgiLCIyMTA5OCIsIjE2ODcyIiwiMjQ3NTciLCIyNDc3MiIsIjIxMTI5IiwiMzE4MDAiLCIzMDE2NyIsIjI5MTI4IiwiMjIxNTUiLCIzMTk0NyIsIjMxNDkzIiwiNjc4OCJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDVkYzQyNzI2MDMxOTA2MzA4NTA3YzRmODE0YjYwZGRj