Магазин «Vipcosmetik» - білоруська косметика

оновлено 02 квітня 2019 00:00 | Житомир, Житомирська область
Магазин «Vipcosmetik» пропонує якісну продукцію по догляду за собою та за всією родиною. Асортимент сформований із великої кількості найменувань, переважно товари білоруського виробництва від відомих брендів, таких як Беліта, Вітекс та ін. У каталозі є натуральні засоби для щоденного догляду за тілом, обличчям, руками, ногами, волоссям, ротовою порожниною, засоби для професійного застосування у перукарнях, косметичних та масажних салонах, продукція для захисту шкіри від сонця. Також клієнтам пропонується великий вибір декоративної косметики: блиски для губ, помади, олівці для брів, повік, туш для вій, пудра для обличчя, рум'яна для обличчя, тіні для повік та багато іншого.
Замовити бажану продукцію пропонується на сайті, або придбати її в одному із магазинів мережі у Житомирі. Для отримання індивідуальної консультації, рекомендується звернутися за вказаними на сайті телефонами або залишити повідомлення на сторінці запитань і відповідей.

Магазин «Vipcosmetik» - білоруська косметика на карті

Зберегти мапу як зображення
02.04.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметика і парфумерія» міста Житомир
Об'єкти інфраструктури «Краса > Косметика і парфумерія» найближчих населених пунктів
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