Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради

оновлено 23 січня 2020 09:43 | Миколаїв, Миколаївська область

Основні завдання:

1. Департамент у межах своєї компетенції забезпечує комплексний розвиток житлового та комунального господарства міста, об’єктів водо-, тепло- та електрозабезпечення для найбільш повного задоволення потреб населення у житлово-комунальних послугах, поліпшення їхньої якості та культури обслуговування, організації і здійснення контролю за дотриманням законодавчих та нормативно-правових актів у сфері благоустрою і санітарного стану міста.

2. Вивчає передові методи утримання житлово-комунального господарства та вносить пропозиції щодо їхнього впровадження у місті Миколаєві.

3. Розробляє інвестиційні проекти і загальноміські програми у сфері житлово-комунального господарства. Контролює їх впровадження.

4. Вживає необхідних заходів щодо ліквідації наслідків екологічних катастроф, стихійного лиха, епідемій, інших надзвичайних ситуацій.

5. Проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

6. Проводить збір, узагальнення та аналіз матеріалів з розрахунків за житлово-комунальні послуги, спожиті енергоносії підприємствами, установами та організаціями, що належать до комунальної власності міста, та населенням (за погодженням ЖБК, ОСББ, балансоутримувачів відомчого житла) та вживає заходів щодо ліквідації заборгованості.

7. Впроваджує сучасні методи щодо розрахунків за житлово-комунальні послуги через МІРЦ.

8. Розробляє проекти цільових міських програм з охорони навколишнього природного середовища, благоустрою та санітарного стану міста.

9. Забезпечує реалізацію державної та міської політики з питань енергетики та енергозбереження у місті.

10. Забезпечує реалізацію державної та міської політики з питань охорони природного навколишнього середовища у місті.

11. Забезпечує виконання міської Програми “Електронне врядування та електронна демократія в місті Миколаєві на 2010-2015 роки”, затвердженої рішенням міської ради від 24.06.2010 № 47/21.

12. Оперативно надає до уповноваженого органу міської ради якісні інформаційні матеріали про діяльність виконавчого органу для розміщення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та власній веб-сторінці виконавчого органу.

23.01.2020 09:43
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Житлово-комунальні служби» міста Миколаїв
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Житлово-комунальні служби» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjEyMjUwIiwiMTIyNTIiLCIxMjI0OSIsIjEyMjU0IiwiMTIyNDQiLCIxMjI1NSIsIjEyMjMzIiwiMTIyNDUiLCIxMjI0MCIsIjEyMjM5IiwiMTIyNDYiLCIxMjIzOCIsIjEyMjUzIiwiMTIyMzQiLCIxMjI0OCIsIjEyMjQ3IiwiMTg5OTciLCIxMjIzNyIsIjEyMjM2IiwiMTIyNDEiLCIxMjI0MiIsIjEyMjM1IiwiMTIyNDMiXX1fIyRfU0VHSCskJCRhZTE2Njk3YzM3NzQ2ZDcxMWNiYTIxZmM2ZjBkMzk2ZQ==