Білоцерківський районний підрозділ ПАТ «Київобленерго»

оновлено 23 лютого 2024 18:13 | Біла Церква, Київська область
Основним видом діяльності ПАТ «Київобленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Київобленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).
23.02.2024 18:13
3 місяці не приходили квитанції показники не беруть нарахували 4000 грн не знаю за що
відповісти (0)
Жах. Дозвонитись неможливо.Показники для оплати беруть зі стелі. Ьула за кордоном, приїхала і навести порядок неможна
відповісти (0)
3 грудня 2019 року працівники відділення АТ А-Банк, що знаходиться по бульвару Олександрійському, 19 в Білій Церкві прийшли на роботу. Розпочали обслуговування клієнтів. Аж раптом -зникло світло. Перетелефонувала на аварійну службу за телефоном 6-11-11. Пощастило, дозвонилась. Зазвичай в таких випадках, коли несподівано зникає світло лінія зайнята. Оператор не змогла найти спочатку споживача за цією адресою. На моє запитання: чому зникло світло повідомила: дивіться в особистий кабінет, там є інформація про відключення.
Шановні працівники Київобленерго, коли Ви плануєте відключення планове, то повинні за декілька днів принести офіційний лист керівнику відділення про планове відключення, що не було Вами зроблено. Ми винаймаємо приміщення, господар приміщення не був попереджений про відключення. А два роки назад в грудні Ви відключали світло і попереджали власника. Ви порушили наші права як споживачів електренергії. Ви спричинили незручності клієнтам відділення, які прийшли і несподівано для себе побачили зачинені двері.
відповісти (0)

Річ в тому, що підлеглі Вам працівники таким чином нараховують мені оплату за електроенергію, що навіть з урахуванням моєї пільги, я більше сплачую чим раніше, а саме: на протязі 2-3 місяців квитанції приходять з незначними показниками (25-40 кВт), а потім на 4 місяць в квитанції зазанчено 338 кВт, тобто показники сфабриковані таким чином, щоб я сплачував більше більгової норми з підвищиною ціною (за 1 кВт 0,99 коп). Хочу зазначити, що я проживаю в 1-кімнатній квартирі зі своєю дружиною і використання електроенергії у нас не превищує 140 кВт на місяць. Також я регулярно сплачую рахунки які надсилає Ваше ПАТ, тому мені не зрозуміло політика Вашої організації по відношенню до мене. Буду вдячний за розуміння і правильне нарахування в подальшому у відповідності до фактичних показників лічильника коштів за користування електроенергією. У разі ігнорування мого питання буду вимушений звернутися до компетентних органів розглянути моє питання разом з відшкодуванням збитків наданих на протязі 5 років.
Дякую за розуміння

відповісти (0)
На початку зими, мер нашого міста сказав що, підігрів і подача гарячої води відбуватись не буде, бо залишилось мало споживачів. Люди перейшли на автономний підігрів. Наша сім”я трохи подумавши, поїхали в магазин і купили бойлер. Сусіди дали телефон розхваленого сантехніка і через тиждень він вже висів на стіні підключений до води трубками і кранами. Після завершення роботи, сантехнік дав телефон електрика зі словами що, він підключав пів міста і жодних зауважень і притензій не було. Електрик проклав кабель від бойлера до лічильника, під”єднав його до електромережі, отримав плату і пішов. Через два місяці прийшли два електрики і жінка контролер, заявили, що у нас додаткова проводка (тобто бойлер) підключена поза лічильником та ще й прихованим способом. Написали Акт, на наше запитання “що нам за це може бути?” контролер відповіла, що на комісії в Обленерго нам нарахують скільки бойлер міг використати електроенергії за два місяці, переведуть у кошти, ми заплатимо і все. Не тут то було! На комісії нас звинуватили у несанкціонованому підключенні і що за законом цей злочин передбачає покарання у вигляді штрафу у 43000 грн.
Не буду описувати наш стан. Знаючи, що усі здебільшого встановлюють бойлери так само як і ми (встановили, підключили). Я порозпитував в кого міг про їхні підключення. Сусіди, колеги на роботі ні одна людина мені не сказала, що їм підключали електрики ЖЕКа чи Обленерго, тобто санкціоновано. Зайшов я й до електриків цеху в якому пропрацював пів життя. На моє запитання чи підзаробляють вони на таких роботах, погодилися більше половини працівників. Я: А ви знаєте, що ви не маєте права підключати кабель до лічильника? Електрики: Да знаємо. Я: Навіщо ж ви це робите? Електрики: Бо ми впевнені у своїй роботі, а якщо щось не те, до відповідальності притягують хазяїв. Я: Значить замість того щоб дотягнути кабель до лічильника, сказати хазяєвам, що на цьому все, ви не маєте права підключати далі, ви говорите їм, що підключили вже „пів міста” і ніяких проблем і жалоб у вас не було. Люди на це ведуться і дають згоду на підключення. Електрики: Да, так і є. Втративши мову на кілька хвилин я вийшов у повному шоці. Повернемось до Обленерго, яке трактує подвійні стандарти: якщо підключення правильне то вони закривають на це очі, а якщо не правильне то „іди сюди” на 43000 грн. Тепер питання до нашої влади: Звідки беруться такі суми штрафів? У нас що середня заробітна плата в країні вже 50000 грн? Я цього не знав. Хто повинен контролювати зарвавшогося монополіста? По телевізору у новинах показували що, спіймали молодиків які організували сайт самогубців. Через кілька годин їх відпустили на волю, тому що ніхто не постраждав. А я такий злочинець, що від мене є багато постраждалих. Заглянувши у квартиру, контролери не побачили там ні токарного станка, ні форматора-вулканізатора, а один єдиний бойлер на 50 літрів. Тобто мене повинні покарати не за те, що я зробив, а за те, що я просто існую.
Хтось може сказати, що треба відмовлятися від такого штрафу і нехай подають на вас у суд. Я зайшов в інтернет і почитав на цю тему статті. Виявилось що суди в абсолютній більшості вироків приймають сторону монополіста. Вони не захищають простих людей, є рідкі випадки, але Обленерго подає апеляцію і там виграє. Я за те, щоб хочаб покарання було адекватне провині. Вважаю що комісії потрібно було б викликати і цього електрика який робив мені підключення. Строго нагадати, що він не мав права цього робити. Потім вказати на його помилку. Потім виписати йому якесь покарання: чи строге попередження, чи виговор, чи забрати у нього ліцензію, чи анулювати його диплом електрика. Але на комісії про відповідальність електрика навіть і не йшлося. Думаю що головна задача Обленеого не навести порядок у своїй роботі зі споживачем, а „косити бабло”. В кінці кінців, йшов щоб мені порахували користування бойлером за два місяці роботи а отримав (довелось погоджуватись на „мирову”) штраф 13000 грн. Чекаючи виписки на уплату штрафа, краєм вуха чую таку розмову:
1 жінка: тут же 13000 грн.
2 жінка: ну да.
1 жінка: за несанкціоноване підключення
2 жінка: ну да
1 жінка: круто ви взялись останнім часом
Люди добрі! Не дозволяйте нікому лізти до ваших лічильників, крім ЖЕКівських електриків. Іншого способу боротися з цим рекетом я не бачу. А тепер питання до нашого мера. Генадій Анатолійович! Раніше наше місто називали «Місто Добра», а тепер його як називати? Колись у 2008 році, Юлія Володимирівна підняла ДАІшні штрафи з 17 грн. до 260 грн. типу до Європейських 20 Є і при цьому забувши підняти заробітні плати з 2000 грн. до 2000 Є. В наслідок чого отримала: «Внутрішню кризу», долар був 5 грн. а став 8 грн., всенародну ненависть і призріння ДАІшників. Хоча були і виключення. Знайомий поїхав до Львова на своєму авто, сімєю на три дні, так званий «архітектурний туризм». Велике чуже місто, не відразу всі знаки і замітиш. Поставив авто в недозволеному місці. Підходять два ДАІшники, думає «все залетів на 260 грн.». А вони ввічливо попросили переставити авто і пішли. Мій знайомий їм у до гонку «Що штрафу не буде?», а вони у відповідь: «У нас в місті пріоритет не штрафи, а туристи». Сім’я гарно пообідали в кафе місцевою кухнею і щасливі повернулись додому. А якби штраф, поїли б хотдогів і залишилися б ображені на все місто.


Лютий 2017 р. м. Біла Церква.
відповісти (0)
Постійно без попередження вимикають світло. Не можливо працювати. Ніякої інформації про планові відключення не має. Захотіли, приїхали, вимкнули. Це жах просто. Те що іншим теж потрібно працювати їх не хвилює.
відповісти (0)
Приїхала з роботи відключене світло,23.07 платежка за червень352грн, проплати до25, якого біса відключвють світло????без попередження за 352гривні. Ви так заробляете на підключенні???хто так робить, продукти в холодильнику в смітник, завтра йду до вас, на роботу ее попадаю, втрачаю кошти, щоб у вас пусто було і руки повідсихали. монополісти, що хотять те й роблять, без пояснень, треба звертатись до депутатів, яких обрали
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Установи, товариства > Енергетика, опалення» найближчих населених пунктів
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