Лагерь бригантина для детей в новоархангельску

оновлено 06 серпня 2018 09:23 | Новоархангельськ, Кіровоградська область
у нас є чудовий табір Бригантина який знаходиться в сосновому лісі. перша зміна табору вже почалась і всі білети на всі зміни цього року вже розкуплені але попереду 2019 рік). і зараз я вам розповім про цей табір бо моя дитина поїде в цьому році в друге на 2 зміну. в кінці я дам вам ссилку на їх сайт. Дитячий оздоровчий заклад “Бригантина” вітає Вас!

Дитячий оздоровчий заклад «Бригантина» – лідер Кіровоградської області в організації оздоровлення дітей. За результатами атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку має вищу категорію (свідоцтво серії ІІІ-ВА № 00591 від 12.10.2015р.). Також є членом «Всеукраїнської Благодійної організації «Асоціація за нове покоління «Лелека».

5 причин провести літо в “Бригантині”

Клімат

«Бригантина» розташована в сосновому лісі, на березі річки Синюха. Повітря тут не просто чисте, але й насичене ароматами цілющих трав, корисними іонами, які благотворно впливають на організм – укріплюють імунітет, покращують сон та апетит. Вчені підрахували, що повітря в хвойному лісі містить не більше 200-300 бактерій на один кубічний метр, тобто в порівнянні з тим повітрям, яким ми дихаємо в транспорті загального користування – він, практично, стерильний! Обеззараження повітря в сосновому бору здійснюється завдяки фітонцидним летючим речовинам, які розсіює сосна. Крім того, ефірні масла сосни, окислюючись киснем, виділяють озон, який володіє цілющими якостями. Річка Синюха в «Бригантині» прозора і тепла, ідеальна для купання.

Оздоровлення

Зміцнення здоров’я – обов’язкова умова дитячого відпочинку. Не тільки сонце, повітря і річка позитивно позначаються на здоров’ї бригантинців. В процесі оздоровлення дітей обов’язковим є раціональне п’ятиразове харчування, кисневі коктейлі, соки-фреш, лікувальні ванни – хвойні и соляні, збалансовані фізичні навантаження, культурно-розважальна програма, відпочинок від комп’ютерів та інтернету – все це дозволяє дітям відновити природні сили організму та поповнити запаси внутрішньої енергії.


Творчість

Дружній мікроклімат, створений нами в таборі, сприяє творчому, образному та позитивному розвитку бригантинців, їх вдосконаленню і виявлення нових талантів та здібностей. Кожен бригантинівський день наповнений цікавими і барвистими подіями. Кожен день зміни – це конкурси, ігри, подорожі, свята, клуби, секції, творча майстерня, дружні зустрічі, спів біля багаття, ярмарок розваг, фішки дня, сюрпризи для іменинників зміни і всіма улюблені дискотеки. «Бригантина» – це світ незабутніх емоцій та вражень!

Команда

Головний успіх «Бригантини» – це її команда. Всі три тижні поруч з дітьми знаходяться люди, які забезпечують їх побутовий та психологічний комфорт. В таборі працюють як студенти педагогічних вузів, так и досвідчені педагоги, також є інструктор по фізичному вихованню, інструктори з плавання, DJ та керівники клубів. Співробітники їдальні – турбуються про те, щоб літо в таборі завжди були самим смачним та апетитним. Медперсонал «Бригантині» цілодобово стоїть на сторожі дитячого здоров’я.


Затишок

В «Бригантині» всі відчувають себе як удома. Тут всі один одного знають – діти, педагоги, обслуговуючий персонал. Ми бачимо і чуємо кожну дитину. Ми намагаємося не просто знати всіх поіменно, але і запам’ятати унікальні здібності та потреби кожного. Тепла сімейна атмосфера зміцнюється загальними справами і проектами. Діти не обмежуються роллю звичайних глядачів, вони впливають на кожну подію в таборі.

Чекаємо Вас в чудовій країні дитинства! ПРО ТАБІР
В чудовому місті України, на березі річки Синюха, серед лагідного шелесту сосен, в смт Новоархангельськ розташована країна дитинства – дитячий оздоровчий табір «Бригантина». Уже багато років радує він юних жителів своїм теплом та ніжністю, дарує їм радісні зустрічі, незабутні враження, хороший настрій та дружні відносини.

Дитячий оздоровчий заклад «Бригантина» за результатам атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку має вищу категорію. А також є членом «Всеукраїнської Благодійної організації «Асоціація за нове покоління «Лелека».

«Бригантина» розрахована на 360 місць. Стільки дітей у віці від семи до сімнадцяти років перебувають тут протягом однієї зміни. Три триповерхових спальних корпуса по 120 місць в кожному мають 5-ти місні кімнати та хол для відпочинку. В просторих світлих холах можна і загонові посиденьки провести, і чаю увечері випити. На кожному поверсі окремо для дівчаток та хлопчиків: туалети, санвузли з умивальниками, гігієнічні кімнати для дівчаток з гарячою та холодною водою. Вожаті та вихователі проживають в окремих кімнатах поруч із дітьми.

На території дитячого оздоровчого табору знаходяться:

триповерхові житлові корпуса з зручностями на поверхах
простора їдальня
кіноконцертний зал
дискозал с сучасним звуковим и світловим обладнанням
кострова площадка, бесідки
спеціально обладнаний пляж на березі річки Синюха
відкритий басейн
спортивний комплекс з футбольним полем, баскетбольною и волейбольною площадками, тенісними столами
спортивно-ігровий комплекс
медичне відділення
цілодобова охорона

Раціональне та збалансоване п’ятиразове харчування по графіку: 08.30 — сніданок, 13.00 — обід, 16.00 — полуденок, 19.00 — вечеря, 22.00 – друга вечеря. Щоденно свіжі фрукти та овочі. В меню не використовуються гострі блюда, тяжкі та штучні жири. Якість продуктів, які потрапляють до харчоблоку, знаходиться під постійним лабораторним санітарно-гігієнічним контролем.

Цілодобово працює медичне відділення. Відділення укомплектовано кваліфікаційним медичним персоналом в відповідності зі штатним розписом та сучасними вимогами. Використовуються лампи «Біоптрон» та «Вітафон», імітатор мікроклімату соляних шахт. Застосовується УВЧ-терапія, вітамінотерапія. Всім дітям пропонуються кисневі коктейлі, соки-фреш, лікувальні ванни (хвойні та соляні).

В таборі з дітьми працюють як студенти педагогічних вузів, так и досвідчені педагоги, методист, також є фізрук, плавруки, DJ та керівники клубів.

З кожним віковим загоном працює 2-3 вожатих. Загони формуються за віковим принципом з врахуванням побажань батьків. Вожаті та вихователі, готуючись до роботи в таборі, самостійно готують свої власні підбірки ігор, розраховані на вік дітей, з якими вони будуть працювати.


На борту «Бригантини» багата культурно-розважальна програма. Організовуються пізнавальні, спортивні та розважальні заходи — конкурси, вікторини, змагання, концерти, турніри, фестивалі, театралізовані вистави, тематичні дні, рольові ігри, які розроблені для кожної вікової групи дітей.

Святкуються свята: «Івана Купала», «День Нептуна». Проводяться конкурси: малюнки на асфальті, «Боді-арт», «Гра по станціях», «Міс Бригантина», «Зірки естради», «Солодке дерево», «Кохання з першого погляду», «Караоке в Бригантині», «Танці с вожатими», «Майданс», «Бригантина має таланти», «Голос Бригантини» і багато інших. В дитячому таборі щодня проходять лінійки, на яких урочисто передають кращому загону прапор «Кращий загін «Бригантини». Великою популярністю користується «Пошта кохання». По закриттю зміни активним дітям дарують футболки «Я просто супер», «Я лідер зміни», а також на «Алею зірок» заносяться імена самих активних дітей.

Проводять спортивні змагання по футболу, по волейболу, по тенісу, «Марш-кидок через лісок», «Аквабол», «Веселі старти» та інші.

Для проведення танцювальних вечорів в «Бригантині» придбано сучасний потужній комплект звукової та світлової апаратури. Кожен вечір наш DJ готує на підставі заявок бригантинців танцювальні програми.

В таборі постійно працює клубна діяльність.

Додатково організовуються екскурсії в Національний дендрологічний парк «Софіївка», м. Умань. БАТЬКАМ
Необхідні документи:

Перед відправкою діти повинні пройти медичний огляд по місцю проживання і надати при заїзді в табір:

копію свідоцтва про народження; медичну довідку на дитину, яка від’їжджає в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку форми № 079/0; довідку про щеплення; довідку про епідеміологічне оточення. Всі діти при заїзді в дитячий табір проходять огляд медичними працівниками табору.

Увага! В разі відсутності хоча б одного з документів, дитину не зможуть прийняти в табір.

Дитина повинна мати із собою:

зубну щітку, пасту, мило, мочалку, шампунь, гребінець; засоби особистої гігієни; два рушника; одяг та взуття по сезону, спортивний костюм; головний убір від сонця; купальний костюм; пляжне та спортивне взуття; шкарпетки (не менше трьох пар). Збираючи дітей до табору, не потрібно давати їм із собою дуже багато речей, бажано, щоб все майно дитини вмістилось в одну спортивну сумку. Крім необхідних речей, список яких наведено вище, бажано, щоб у дітей були: сонцезахисні окуляри, а також один святковий костюм чи плаття. Небажано: ювелірні вироби, велика кількість косметики, електронні ігри, праски, роликові ковзани, мобільний телефон.

Адміністрація закладу не несе відповідальність за збереження цінних речей та мобільних телефонів.

Категорично заборонено привозити до табору:

алкогольні напої; продукти харчування, які швидко псуються; будь-яку піротехніку (петарди, хлопавки і т. д.); будь-які «стрілялки», ножі, рогатки і т. д. ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ
Табір пропонує послугу відпочинку для дорослих. Сім 2-х місних номерів зі зручностями в кожній кімнаті. Вартість проживання (включаючи повноцінне триразове харчування) – 350 грн. на одну особу за добу. КОНТАКТИ
Хочете у нас відпочити? Запишіть адресу

Дитячий оздоровчий заклад «Бригантина»

вул. Лісова, 1
смт Новоархангельск, Кіровоградська обл., Україна, 26100
моб. 69-98-658 (690)
E-mail: ten.rku@tnagirb
ОСЬ САЙТ НА НЬОМУ Є МЕДІА А ТАКОЖ ДУЖЕ БАГАТО ФОТО ЗА ВСІ РОКИ ПРАЦЮВАННЯ ТАБОРУ
http://brigantina.com.ua/
06.08.2018 09:23
Останні теми форуму найближчих населених пунктів
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