Надам послугу Потребительские кредиты, Рефинанс потребительских кредитов

30 січня 2020 12:01 | Миргород, Полтавська область
Банк Інвестицій та Заощаджень. Встигніть перекредитувати Ваші діючі кредити на вигідних умовах! Перекредитовуємо: будь-які кредити в інших банках, залишки на кредитних картках, кредити в фінансових установах. Від Вас потрібно лише паспорт, ІНН та довідкупро доходи.
1. Для консультації зателефонуйте до працівника Банку за телефоном: 677 - Показать номер -
2. Зверніться у відділення АТ «Банк інвестицій та заощаджень» за адресою: місто Миргород, вул. Незалежності, 7. 2пов.3каб. З нетерпінням чекаємо на вас! Ліцензія НБУ №221 від 24.10.2011р.
⚠️ Зверніть увагу, що для оформлення кредиту не потрібно робити ніяких передоплат (страхування, перший внесок, підтвердження платоспроможності, підняття кредитного ліміту на карті та на інші цілі), якщо у Вас вимагають передоплату або зробити будь-які дії в банківському терміналі чи інтернет-банкінгу - це шахраї, повідомляйте про такі випадки в коментарях до оголошення. Також не розголошуйте реквізити платіжних карток - термін дії, суми залишків на рахунках, PIN-коди, CVV-коди або паролі до інтернет-банкінгу.
Контактна особа: Наталия
30.01.2020 12:01
Оголошення «Надам послугу Бізнес > Кредити» найближчих населених пунктів
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