Надам послугу Реабілітолог, мануальний терапевт

оновлено 02 вересня 2022 19:37 | Львів, Львівська область
Дипломований спеціаліст з досвідом роботи більше 10 років. Навчався в Великобританії і Україні. В роботі застосовую різні підходи мануальної терапії і міотерапії.

Основні напрямки роботи:
- Лікування проблем опорно-рухового апарату (болі в спині, защемлення сідничного нерва, оніміння рук, м’язові спазми, міжреберна невралгія, функціональні блоки)
- Лікування частих нападів головного болю, хронічної втоми, проблем зі сном
- Реабілітація після травм, в тому числі спортивних
- Консультації щодо безпечних тренувань

Прийом включає в себе консультацію, огляд, лікування, рекомендації щодо вправ, які ви маєте виконувати вдома, щоб проблема до вас не поверталась.

Полегшення ви відчуєте вже після першого відвідування.
Для запису на прийом дзвоніть, домовимось про зручний для вас день і час.
Ціна: 500 UAH
Контактна особа: Павло
02.09.2022 19:37
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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