Надам послугу Лікування хребта та суглобів

01 травня 2024 16:00 | Хмільник, Вінницька область
У санаторії “Хмільник” надається комплексне лікування хребта та суглобів, що включає в себе різноманітні методи та процедури для поліпшення стану опорно-рухового апарату.

Ось деякі з них:

1. Фізіотерапія: Використання різноманітних фізичних процедур, таких як ультразвукова терапія, лазеротерапія, магнітотерапія та електростимуляція, карбокситерапія, ударно-хвильова терапія, які спрямовані на поліпшення кровообігу, зняття болю та запалення.

2. Масаж: Професійний масаж допоможе розслабити м’язи, поліпшити кровообіг, зменшити напругу та біль у хребті та суглобах.

3. Фізична терапія: Спеціально підібрані вправи та комплекси для розтягнення, зміцнення м’язів та поліпшення рухливості будуть частиною програми фізичної терапії.

4. Грязелікування: Застосування природних грязей у вигляді гальваногрязелікування буде мати протизапальний та знеболювальний ефект.

5. Мінеральні ванни: Використання радонових ванн, підводного витягу хребта, підводного душ масажу, гідрокінезіотерапії, допоможе розслабити м’язи та зняти біль.

Ці методи можуть бути частиною індивідуальної програми лікування, розробленої для кожного пацієнта відповідно до його потреб і стану здоров’я.

Детальна інформація на нашому офіційному сайті (адреса сайту та контакти на фото)
Ціна: 1200 UAH
Телефон: 0050007360
Контактна особа: Sanatoriykhmilnyk
01.05.2024 16:00
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» міста Хмільник
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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