Надам послугу Лікування лудоманії та ігрової залежності

06 вересня 2023 13:11 | Львів, Львівська область
Доброго дня.
Якщо вам, чи вашим рідним довелося зіткнутися з такими проблемами, як лудоманія, чи ігрова залежність, то я готова допомогти в боротьбі іззалежністю.

Проводжу індивідуальні та сімейні консультації. Формат їх проведення обирається при особистому спілкуванні — онлайн чи очні.

Для запису можна звертатися через особисті повідомлення, у вайбері, писати на електронну пошту, чи телефонувати. І ми підберемо зручні час та дату.

Своїм клієнтам можу гарантувати:
- Повагу.
- Конфіденційність.
- Індивідуальний підхід.
- Глибоке розуміння проблеми лудоманії, відштовхуючись від особистого досвіду. Пройшла шлях від лудомана, до допомоги іншим.
- Підтримку та розуміння.
- Щире бажання допомогти.

Звертайтеся у будь-який час. Не намайтеся самостійно боротися з проблемою. Разом ми зможемо знайти шлях, який допоможе вам, чи вашій близькій людині повернутися до нормального життя.
Контактна особа: Lecenieludomanii
06.09.2023 13:11
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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