Продам Продам готовий бізнес! Готельно-туристичний комплекс.

оновлено 10 серпня 2022 21:56 | Крилос, Івано-Франківська область
Купити туристичний ресторанно - готельний комплекс – це получати одночасно подвійний дохід! Продаємо , саме такий заклад , який надасть можливість пропонувати клієнтам подвійний сервіс !
Фасадне розміщення комплексу приверне увагу кожного подорожуючого, чи-то «перекусити» , «розім’яти» ноги , або і залишитися для нічного відпочинку.
Ресторан з бенкетними залами запропонує гостям смачні страви .
Комфортабельні номери готелю нададуть можливість подорожуючим відвідувачам відпочити в раю з лісовим свіжим повітрям та неповторною українською природою .
Коротко про заклад : (мотель, ресторан, кафе, сауна) розташований на трасі Івано-Франківськ — Львів на заповідній мальовничій території біля села Крилос Галицького району Івано-Фраківської області.
Відстань до обласного центра — 15 км. До Галича — 2 км.
Велика територія комплексу розміщує будиночки різного стилю, серед яких є ресторан, три банкетні зали місткістю на 300 осіб, багато альтанок і будиночків для святкування урочистих подій
(весіль, бенкетів, днів народжень, корпоративних вечірок, тощо).
Просторі зали з водоспадами, декоровані в гуцульському стилі, оснащені сучасним обладнанням для створення світлового та музичного шоу
Гостинні готельні номери обладнані сучасними зручностями. Кожен номер має зручні меблі, свою душову кімнату, власну терасу і телевізор.
Також одночасно, Ви, придбаєте територію для прогулянок в лісі; парковки ; дитячий майданчик.
Як дістатися ?
Ресторан «Круті Кошики» знаходиться на околиці поселення, поблизу траси, на виїзді з Галича в бік Івано-Франківська . Сюди можна дістатися громадським транспортом з обласного міста або з Галича. Власним транспортом необхідно рухатися по трасі Н09 від Івано-Франківська, повернути на трасу Р20 і їхати в селище.
Ціна: 350000 USD
Контактна особа: Лілія
10.08.2022 21:56
Оголошення «Продам Нерухомість > Комерційна нерухомість» найближчих населених пунктів
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