Здам в оренду Оренда торгового приміщення 62 м² у ПОРТ (ремонт під орендаря)

06 липня 2023 11:11 | Львів, Львівська область
Доступна оренда приміщення у сучасному логістичному комплексі PORT Lviv для Вашого бізнесу!

PORT Lviv logistic - це логістичний комплекс в якому передбачена комплексна інфраструктура в яку входять: торгові площі, бізнес центр, та склади.

Торгові площі комплексу розташовані вздовж вул. Зелена та вул. Дорожня, добре проглядається фасад. До торгових площ є 2 заїзди-виїзди.

Приміщення знаходиться в частині з сформованим будівельним напрямком, наші резиденти: Golden Tile виробник керамо плити, TekalaG системи вантажних кріплень, Ваша Тераса - терасна дошка, ELIT-елітні вікна та вхідні групи, Хата ламінату - всі види дерев'яного покриття.

Готові виконати ремонтні роботи та передати приміщення орендареві для початку крутої роботи.

Також, вам будуть доступні такі переваги:
- Власна парковка
- Кафе-бістро Nectarine
- Зона для відпочинку з озером
- Зручна транспортна доступність

Площа приміщення: 62,15 м²
*Загальна площа: 5900 м²

Вартість: 13 $/м²

З PORT Lviv logistic center ефективність Вашого бізнесу зростатиме! Адже PORT - це про комфорт та розвиток!

Чекаємо на Ваш дзвінок вже зараз!
Ціна: 13 USD
Контактна особа: Уляна
06.07.2023 11:11
Оголошення «Здам в оренду Нерухомість > Комерційна нерухомість» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxMjg1MjQiLCI2MzAwNSIsIjE3NjI3NSIsIjEzNzgwMyIsIjkzNzU2IiwiOTM3NTQiLCIxNzQyMjEiLCIxNzA3MDEiLCIxNzIwNzEiLCIxNDk5NjIiLCIxNzM5MTgiLCIxNjc5ODciLCIxNzQyNDIiLCIxNzIzOTAiLCIxNzIyMTgiLCIxNzI3ODUiLCIxNzE1NDAiLCIxNzUwMjUiLCIxNzUwMjQiLCIxNzEyNDIiLCIxNzQ1NTAiLCIyNjc1NyIsIjE3NjE3NiIsIjE3NTE0NSIsIjcyNzUxIiwiNjg0ODQiLCIxNTQxNjUiLCIxMTYzMDgiLCIxMzQxMTMiLCIxNzcyNTEiLCIxNzYzNDIiLCIxNzYzMjMiLCIxNzYzMDciLCIxNzMyMzkiLCIxNzY2NzkiLCIxNzM3NTMiLCIxNjQxNjEiLCIxNzEyMTYiLCIxNTAwNzUiLCIxNzYzNzYiLCIxMzY4MjAiLCIxNjAzNDAiLCIxNjE5OTEiLCIxNTI2NDciLCIxNTgxOTciLCIxNzcyNDQiLCIxNzcyNDMiLCIxNzcyNDEiLCIxNzMzNjUiLCIxNzI0MzUiLCIxNzI0MzciLCIxMjczNTIiLCIxNzUzNTIiLCIxNzMwMjgiLCIxNzY2MDUiLCIxNzczMjgiLCIxNzczMjYiLCIxNzczMjUiLCIxNzczMjMiLCIxNzczMTkiLCIxNzczMTgiLCIxNjA5OTkiLCIxNTg5MjMiLCIxNTc4MjQiLCIxNTUxMTEiLCIxNzQ5NzkiLCIxNzQyMDIiLCIxNzQyMDEiLCIxNzQyMDMiLCIxNzQwOTMiLCIxNzUzNTciLCIxNzIyNTYiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ1NzNjODZjZWYyOGI0OGY3Mzg2OGViOGY3NDlhMjJlYQ==