Здам в оренду Оренда торгового приміщення в прикасовій зоні магазина "Сільпо"

оновлено 20 липня 2022 15:11 | Київ
Пропонуємо в оренду торгові приміщення, що розташовані в предкасовій зоні у будівлі за адресою : м. Київ, пр-т Перемоги, 94/1 (Магазин «Сільпо»).
Загальна площа приміщень – 6,62
Приміщення після ремонту: підлога – плитка; підвісна стеля –Армстронг. В приміщенні – лічильник споживання електричної енергії, стіни – гіпсокартон, пофарбовані водоемульсійною фарбою. Приміщення оснащене захисними жалюзі (ролетами) на електродвигуні з аварійним підйомом. Для відвідувачів магазину є гарно обладнаний санвузол.
Зручна транспортна розв'язка, поруч м. «Святошин», м. «Нивки». Вартість оренди: за 1,00 кв. м., договірна (в залежності від місця розміщення та метражу)
Ціна: 1 UAH
Контактна особа: Людмила
20.07.2022 15:11
Оголошення «Здам в оренду Нерухомість > Комерційна нерухомість» найближчих населених пунктів
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