Продам Двоярусне дитяче ліжечко "Софія"

оновлено 26 березня 2015 14:02 | Здолбунів, Рівненська область
Двоспальне дитяче ліжко "Софія".

Виготовлено з масиву натуральної деревини (вільха, сосна, бук). Під ліжечком наявні дві шухляди для одягу, іграшок та ін. Ергономічний дизайн. Можливе трансформування в односпальне ліжечко з шухлядами або й без них. Можливе окреме замовлення одноповерхового ліжка з шухлядками або без них.

Розміри:

Спальне місце - 190*80см. Довжина - 198см. Ширина - 88см. Висота - 170см.

Можливі кольори: вільха, горіх.

Ціна вказана без урахування вартості матраців. Їх слід замовляти окремо. Термін виготовлення матраців - від 1 до 3 днів.

Можлива доставка нашим транспортом, заноска і зборка ліжечка. Гарантія - 18 місяців.

Доставка ліжка за межі Здолбунівського та Рівненського районів здійснюється через перевізників Нова Пошта, Делівері та Інтайм.

Більш детальну інформацію стосовно товару Ви можете отримати, зателефонувавши нам на один із вказаних в оголошенні номерів.


* Шановні покупці! У зв'язку з нестабільністю курсу валют, ціни на продукцію уточняйте в консультанта. Дякуємо за розуміння.
Ціна: 5050 UAH
Контактна особа: Ірина
26.03.2015 14:02
Оголошення «Продам Дитячий світ > Дитячі меблі» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNjI5NzQiLCIxNjI5NzMiLCIxNzI0ODciLCIxNzc5NDIiLCIxNzUxODEiLCIxNzc3NDciLCIxNzMxNjEiLCIxNzE5NTAiLCIxNzE5NDkiLCIxNzE5NDciLCIxNzE5NDUiLCIxNzE5NDMiLCIxNzI4NzkiLCIxNjcyMjciLCIxNjcyMjgiLCIxNjcyMjkiLCIxNzMxMTEiLCIxNzYwODciLCIxNzcxMDgiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ1N2FhZGJlMGEyNGYxYzhhYWYxN2ZjYWZiOTgzYWIyZA==