Продам Іменний лист від Св. Миколая або Діда Мороза

09 грудня 2016 15:14 | Долина, Івано-Франківська область
Дорогі батьки, бабусі і дідусі!

Подивіться на новорічний годинник і не спізніться зробити замовлення на поштовий лист від Діда Мороза - це незабутні враження для вашої дитини! Подаруйте своїй дитині новорічне диво!

Лист від Діда Мороза може послужити своєрідним оригінальним анонсом того подарунка, який ви збираєтеся покласти під ялинку у новорічну ніч для вашої дитини.

Ми пропонуємо вам замовити вітальний лист вашій дитині від Діда Мороза російською або українською мовою. Ви можете долучитися до написання тексту.

Унікальність листа:
лист адресовано на ім'я Вашого малюка! Дід Мороз звертається особисто до Вашої дитини! яскраве святкове оформлення! якісний міцний папір! Особисте звернення по імені — без сумніву, буде сприяти тому, що одержання такого листа залишиться в пам'яті дитини як одне з найбільш світлих дитячих спогадів.

Цей лист сам по собі вже подарунок, знак уваги і любові. Лист буде адресований персонально вашому малюкові. Подаруйте своїй дитині новорічне диво! Привітання для діток діляться на різні вікові категорії - від 1 до 16 років.

Привітати таким листом можна не лише діток - є привітання для шефа, колеги по роботі, друзів, батьків, для мами, тата, дідуся, бабусі, для ділової людини, для людини з хобі...
Вартість листа з конвертом - 40грн, Похвальної грамоти - 25грн
Ціна: 70 UAH
Контактна особа: Ольга
09.12.2016 15:14