Продам Монокуляр нічного бачення ПНБ для кріплення на шолом або зброю з 3Х кратним зумом Nectronix CL27-0008

12 грудня 2022 14:00 | Київ
Монокуляр нічного бачення ПНБ для кріплення на шолом або зброю з 3Х кратним зумом Nectronix CL27-0008.Знижка 600 грн.за очікування під замовлення.
Прилад нічного бачення має невидиме для людського ока потужне ІЧ підсвічування, яке дозволить бачити навіть у повній темряві на відстані 200 і більше метрів, має 3Х кратне оптичне наближення, регулятор потужності підсвічування, а також ручне регулювання фокусування в залежності від відстані до об'єкта, що спостерігається.

Монокуляр нічного бачення має міцний корпус із композитного пластику та металу, невеликий розмір у порівнянні з іншими моделями, вага з батарейками всього 290 грамів та мінімум органів управління. Працює монокуляр ПНБ від 2х батарейок типу АА, яких вистачить залежно від встановленої потужності підсвічування та якості батарейок на кілька годин роботи в активному режимі.

У комплекті з монокуляром нічного бачення йде 2 види кріплень: кріплення на зброю на горизонтальну планку та кріплення на підйомний механізм для шолома, який за наявності відповідного шолома з кріпленням та підйомним механізмом дозволить використовувати монокуляр нічного бачення без залучення рук, тобто обидві руки залишаться вільними.
Основні особливості

Призначений для військових, ЗСУ, поліції та інших професійних сфер використання, а також для мисливців, мандрівників та при проведенні спеціальних та рятувальних операцій.
Має невидиме для людського ока потужне ІЧ підсвічування, яке дозволить бачити на відстані 200 і більше метрів навіть у повній темряві. Потужність підсвічування регулюється.
Має компактний у порівнянні з іншими моделями розмір, всього 125 х 60 х 55 мм та невелику вагу – 290 грамів (з батарейками).
Гумова накладка на окуляр із комплекту, що прилягає до ока, дозволяє сфокусувати увагу ока на зображенні в об'єктиві.
Працює від 2х батарейок типу АА, яких вистачить залежно від якості батарейок та включеної потужності підсвічування на кілька годин активного використання.
2 види кріплень у комплекті: кріплення на підйомний механізм шолома та кріплення на горизонтальну планку зброї.
Ідеальний варіант для використання в парі зі шоломом з відповідним кріпленням і підйомним механізмом - дозволяє його використовувати без залучення рук, тобто обидві руки залишаються вільними.
У комплекті міцна нейлонова сумка для зберігання та перенесення монокуляра.

Технічні характеристики

Оптичне наближення (зум): 3X кратне фіксоване.
Діаметр вихідного об'єктива: 28 мм.
Діаметр окуляра: 14 мм.
Кут огляду: 6,4 градуси.
Оптимальна відстань від ока до окуляра: 15 мм.
Мінімальна дистанція огляду 0,8 метра.
Максимальна дистанція огляду: 200 та більше метрів.
Сенсор: 1/4 CMOS.
Горизонтальна роздільна здатність: 420 ТВЛ.
Тип дисплею: ​​LED.
Роздільна здатність дисплея: 330 х 224 пікселя.
Тип підсвічування: невидиме інфрачервоне.
Довжина хвилі ІЧ підсвічування: 850 nm.
Живлення: 2 батареї типу АА (обов'язково використовуйте тільки якісні алкалайнові батареї типу Duracell та подібні). Для правильної установки батарейок використовуйте позначення "+" та "-" на пластику в куточках батарейного відсіку.
Час активної роботи від батарей: близько 2х годин (залежно від встановленої потужності ІЧ підсвічування).
Розміри: 125 х 60 х 55 мм.
Вага: 290 грам (з батарейками) та 265 грам (без батарейок).

Комплектація

Монокуляр нічного бачення Nectronix CL27-0008 - шт.
Кріплення на горизонтальну планку зброї – 1 шт.
Кріплення на підйомний механізм для шолома – 1 шт.
Запасні кріпильні гвинти - 2 шт.
Нейлонова сумка для зберігання та перенесення - 1 шт.
Картонна коробка – 1 шт.

Увага! Якщо Вам необхідний шолом та підйомний механізм для кріплення даного монокуляра нічного бачення на шолом – вкажіть це у примітці до замовлення.
Доставка Нова Пошта(від 60 грн.)зі складу у Києві наложеним платижем.
Ціна: 14990 UAH
Контактна особа: ника
12.12.2022 14:00
Оголошення «Продам Відпочинок, хобі > Полювання та риболовля» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzczMTAiLCIxNzM3NDgiLCIxNjMwNzkiLCIxNzY0MjkiLCIxNjAwMjEiLCIxNzM0NDYiLCIxNzQ1MDUiLCIxNzQ0NjQiLCIxNzc0MTQiLCIxNDc4NDEiLCIxNzc3ODYiLCIxMTg4OCIsIjExODg5IiwiMTE4OTAiXX1fIyRfU0VHSCskJCQ0MWVmODZkZDAyNzYzZTA1NTZhYmI0Mzc3NTYzMzRkMw==