Предоставлю услугу Кредит на автомобілі в ПриватБанку

обновлено 23 мая 2019 12:18 | Чернобай, Черкасская область
В Угорщині на кордоні з Україною біля КПП "Лужанка-Берегшурань" утворилося ціле "кладовище євроблях". Власники просто залишають свої автомобілі, а охочі до наживи розграбовують їх. Тут зібрались автомобілі найрізноманітніших типів: від малолітражок до мінівенів та мікроавтобусів. Усі вони мають угорську, польську та подекуди німецьку реєстрацію.

Полишання близько сотні автівок пов’язують з новими законами, які ліквідували можливість для українців завозити автомобілі з іноземною реєстрацією у режимі транзиту.

Нагадаємо, що зараз залишилося тільки три варіанти ввезення "евроблях" в Україну. Нерезидент (тобто людина з іншим громадянством) має право тимчасового ввезення до 1 року або скористатися транзитом. Громадяни України, які проживають або працюють за кордоном, можуть стати на консульський облік і отримати можливість завезти автомобіль в Україну до 60 днів на рік.

Всі інші не мають іншого виходу - їм треба розмитнювати "евробляху" (або вивезти своє авто за кордон). Навіть розібрати на запчастини автомобіль неможливо, за це потрібно буде заплатити штраф - до 170 тис. гривень.

Тож, якщо ви не уявляєте свого життя без авто, варто обміркувати всі “за” та “проти”. Особливо, коли є прийнятні умови кредитування нових автівок з салону.

Так, партнерські угоди між ПриватБанком та автосалонами Toyota, Nissan, Citroёn, Peugeot, Renault, Mazda, Suzuki та інші дають змогу придбати авто в кредит із мінімальними відсотками - від 0,01% до 13,2 %. Ставка залежить від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період кредиту. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів, що можна придбати за привабливими відсотками.

“Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера або фізичної особи та внести аванс, - розповів керівник Бізнесу споживчого кредитування Черкаського ГРУ ПриватБанку Володимир Ридван. - Рештою питань щодо купівлі та оформлення автомобіля займається банк. Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту - 1 500 000 гривень. Мінімальний початковий внесок - 10 %. Якщо ж клієнт сплачує перший внесок у розмірі від 25%, то довідка про доходи не потрібна”.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Для прихильників вживаного авто банк також пропонує умови кредитування.

“Для покупки вживаного автомобіля досить обрати авто та домовитися з продавцем про купівлю його авто через ПриватБанк, - розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Володимир Ридван. - Банк працює з усіма учасниками ринку авто. При цьому продавець отримує всю вартість свого автомобіля відразу. Реєстрацією автомобіля займається банк з подальшим відшкодуванням витрат з реєстрації з клієнта”.

Умови програми поширюються на нові та вживані автомобілі (не старше 15 років), вартість яких не обмежена (враховуючи легкові авто, мікроавтобуси до 18 місць, вантажівки вантажопідйомністю до 1,6 тонн). Скористатися програмою “Авто в розстрочку” можуть клієнти віком від 21 до 60 років (фізособи, пенсіонери, ФОП). Обмежень щодо найманих, офіційно і неофіційно працевлаштованих осіб немає.

Рішення щодо розстрочення клієнт отримує за 2 хвилини.

“Кредити видаються тільки в гривні, - продовжує Володимир Ридван. - Для фізичних осіб на вживані автівки діє єдина процентна ставка - 24,9%. Мінімальний термін кредиту -1 рік, максимальний - до 5-ти років. Страхування авто при сплаті 25% по вживаному авто - добровільне”.

Всі турботи, пов'язані з оформленням документів в органах держреєстрації, ПриватБанк бере на себе. Клієнту залишається лише підписати договір, і вже незабаром у нього в руках будуть ключі, техпаспорт і номера власного автомобіля.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номером телефону: 358027476083+
⚠️ Обратите внимание, что для оформления кредита не требуется производить никаких предоплат (страхование, первый взнос, подтверждение платежеспособности, поднятие кредитного лимита на карте и на другие цели), если у Вас требуют предоплату или произвести какие-либо действия в банковском терминале или интернет-банкинге - это мошенники, сообщайте о таких случаях в комментариях к объявлению. Также не разглашайте реквизиты платежных карт - срок действия, суммы остатков на счетах, PIN-коды, CVV-коды или пароли к интернет-банкингу.
Контактное лицо: Микола
23.05.2019 12:18
Объявления «Предоставлю услугу Бизнес > Кредиты» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6Im9ibmVxIiwicW5nbiI6WyIxNzMyODgiLCIxMzM4ODIiLCIxNzYxNjEiLCIxNTA4OTciLCIxNjk2MzUiLCIxNzIwMjQiLCIxNzIyMDkiLCIxNzE5OTgiLCIxNzEwNDYiLCIxNzI2NDAiLCIxNzM1NjIiLCIxNzE3ODMiLCIxNzE3NzEiLCIxNDU2NTAiLCIxNzUxOTUiLCIxNzA1MjUiLCI2NjMyOSIsIjEyOTU3NSIsIjEyOTU3OSIsIjEzMzE0MiIsIjEzMzE0NCIsIjEzMzE0NSIsIjEyOTU4MyIsIjEyOTU4NSIsIjEzMzE0MyIsIjEzNjAzNCIsIjEzNjAzNSIsIjEzNjAzNiIsIjEzNjAzNyIsIjEzNjAzOCIsIjEzNjAzOSIsIjEzNjA0MCIsIjEzNjA0MSIsIjEzNjA0MiJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDA0OTc2NThhOGYzMTVhMGY4MDUxNDlmMjg1OTc2ZjFk