Продам Продам Mercedes Benz w210 E220

21 июня 2020 12:07 | Камень-Каширский, Волынская область
Продам дуже надійде авто, автомобіль повністю обслужений та доглянутий.
Авто не гниле! Що дуже важливо для данньої моделі, є невелика тріщана на задньому бампері, передній бампер стоїть новий( занінений був мною, старий був весь в сколах)
Замінено додатковий радіатор на нагрівання масла, два задніх амартизатор, повністю вся тормозна система, різного роду ричаги та втулки. Заміненені пружини на вищі. Замінені фільтра та масло( 5 фільтрів, включно з салонним)
Технічна частина на 100% робоча. На авто куплені титани r17, та 10 колонок ( звук супер) В салоні проведена хімчистка, не прокурений, всі кнопки і тд ціле не затерте. Мотор працює рівно, обороти стоять на місці, коробка працює як часіки.
В авто не жалілось ні зусиль ні коштів. Салон оброблений деревом, люк, клімат контроль, омивач фар, підігрів сидінь, складаються задні підголовнікі, автоматичне відкривання багажника, омивач фар. Торг біля капота, обмін на w211.
21.06.2020 12:07
Объявления «Продам Транспорт > Авто» ближайших населенных пунктов
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