Продам Продам коляска X-lander X-Muve в ексклюзивному кольорі Terra

06 июля 2019 17:18 | Гоща, Ровненская область
Продаємо свою помічницю! Коляска X-lander X-Muve в ексклюзивному кольорі Terra. Стан коляски 5-. Єдиний недолік це кілька подряпин на рамі( фото додаю). Бампер зі світодіодною підсвіткою. Коляска реальний всюди-хід, а за рахунок гарного кольору хакі та змінних по сезонних аксесуарів привертає до себе увагу та компліменти. Супер зручна люлька спинка припіднімається з ростом дитини. Ми їздили до 8 місяців в навпів сидячому положенні. Практично всі тканеві елементи як люльки так і прогулочного блоку знімаються для прання. Сам тканевий матеріал не маркий, достатньо протерти вологою серветкою якщо десь забруднили. Сліди від дощу та снігу швидко висихають і не залишають плям.
Москітна сетка йде в комплекті до люльки ( нова запакована, не використовували ), москітна сетка в прогулочному блоці вбудована,+ є дощовик( використовували кілька разі, так як тканина не промокає). В даній моделі кольору Terra є також можливість змінити козирьок. Зі звичайного на зимовий меховий,( дуже гарно ловить на себе сніг і захищає дитинку від непогоди) як в люльці так і в прогулочному блоці .
Велика і вмістка корзина для речей та покупок,+ є дуже велика кишеня на прогулочному блоці ( в неї поміщаються всі необхідні аксесуари для прогулянки).
Коляску купували в офіційного дистриб’ютора.
Від себе в подарунок додаю аксесуари які купували окремо, а саме муфта для маминих рук на зиму та чохли на колеса ( для транспортування в машині або для того щоб не бруднити підлогу в домі). Відео обзор :
Характеристики детской  универсальной коляски 2 в 1 X-Lander X-Move:
* световой набор, установленный на подножке, обеспечивающий видимость в темное время суток;
* удобное и простое складывание (механизм «книжка»);
* пятиточечные ремни безопасности;
* 4 надувных колеса;
* крючок, застегивающий стеллаж после складывания, позволяет поставить конструкцию в вертикальной позиции;
* складываемая, регулируемая по высоте ручка;
* меховая отделка (только для цвета X-move Terra).
* Вентиляция на капюшоне
* Вес люльки 4,2 кг
* Вес шасси 9,9 кг
* Изголовье люльки регулируется
Цена: 7600 UAH
Контактное лицо: Ольга
06.07.2019 17:18