Підсумки роботи Миргородського міського сектору з питань пробації за І півріччя 2023 року

25 июля 2023 10:26 | Миргород, Полтавская область
Пробація у світі існує вже більше 200 років, але для України це відносно нова система, адже Закон «Про пробацію» був ухвалений у 2015 році.
Пройшовши шлях у 8 років, можна впевнено сказати, що пробація в Україні розвивається з урахуванням європейських стандартів, сучасних інструментів роботи з правопорушниками та кращих міжнародних практик застосування альтернативних санкцій (альтернативних ув’язненню видів покарань).
Нагляд за правопорушником є невід’ємним елементом пробації як у світі, так і в Україні. Однак нагляд є не лише контрольною функцією, а й засобом консультування суб’єктів пробації, надання їм допомоги та мотивації.
Клієнтами пробації є обвинувачені, стосовно яких органом пробації готується досудова доповідь; особи, засуджені до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт; особи, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт; особи, звільнені від відбування покарання з випробуванням; особи, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, стосовно яких вживаються заходи з їх підготовки до звільнення.
У жодній країні світу ніхто не може гарантувати, що соціально-виховна робота з правопорушниками забезпечить 100% утримання суб’єктів пробації від вчинення нового правопорушення. Не існує жодного інструменту, який би гарантував такий вплив на правопорушника, проте є різні способи впливу на особу, що доводять високу ефективність.
Пробація – найпотужніший блок в кримінально-виконавчій системі. Кількість клієнтів пробації за чисельністю значно перевищує кількість осіб, які відбувають покарання у місцях обмеження або позбавлення волі.
Працівники пробації консультують та здійснюють іншу діяльність, передбачену законодавством, але їх по всій Україні трохи за 2,5 тисячі, а осіб, що перебувають на обліку органів пробації щороку – близько 60 тисяч.
За І півріччя 2023 рік по обліках Миргородського міського сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області пройшло 226 осіб ( за І півріччя 2022 року – 184) засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та притягнутих до адміністративної відповідальності, з яких :
• засуджених до покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю – 9 осіб;
• засуджених до покарання у виді громадських робіт – 4 особи;
• засуджених до покарання у виді виправних робіт – 4 особи;
• звільнених від відбування покарання з випробуванням та звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до 3-х років – 173 особи;
• засуджених до штрафу – 20 осіб;
• притягнутих до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт – 4 особи;
• притягнутих до адміністративної відповідальності у виді суспільно корисних робіт – 12 осіб;
5 осіб засуджених до покарання у виді громадських робіт, які пройшли по обліках підрозділу пробації відпрацювали 100 годин громадських робіт.
Із заробітку осіб, засуджених до покарання у виді виправних робіт протягом 6 місяців 2023 року утримано та перераховано в дохід держави 11140 грн. 96 коп..
Впродовж І півріччя 2023 року по обліках Миргородського міського сектору з питань пробації пройшло 20 осіб засуджених до покарання у виді штрафу. Загальна сума сплаченого штрафу, складає 76200 грн.. Одному засудженому замінено несплачену суму штрафу в розмірі 1700 грн. на покарання у виді 100 годин громадських робіт.
Миргородським міським сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області забезпечено виконання 4 постанов про притягнення порушників до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт. 2 порушника допустили ухилення від відбування громадських робіт, за що невідбуту частину громадських робіт замінено на штраф.
За І півріччя 2023 року по обліках Миргородського міського сектору з питань пробації пройшло 12 осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у виді суспільно корисних робіт. В рахунок погашення заборгованості по аліментах перераховано 19542 грн. 15 коп.
З метою реалізації пенітенціарної пробації, як одного із видів пробації, впродовж І півріччя 2023 року працівниками Миргородського міського сектору пробації забезпечено вирішення питань підготовки до звільнення у пошуку місця проживання щодо 9 осіб ( за аналогічний період 2022 року – 7 осіб).
За І півріччя 2023 рік до Миргородського міського сектор пробації на виконання надійшло 9 ухвал суду щодо складання досудової доповіді відносно обвинувачених осіб, підготовлено та направлено до суду 9 досудових доповідей, та надано до суду висновки про можливість виправлення обвинуваченого без позбавлення або обмеження волі на певний строк стосовно 8 осіб .
Волонтерство в країнах цивілізованого світу є нормою життя. Законом України «Про пробацію» передбачено сприяння волонтерів органам пробації у здійсненні нагляду за засудженими, які відбувають покарання в громаді, та проведенні з ними соціально-виховної роботи. Волонтерська мережа пробації – це додатковий ресурс, інструмент для ефективної діяльності пробації у виконанні своїх функцій; для суб’єкта пробації – це можливість отримати повний спектр допомоги.
Більше однієї тисячі волонтерів пробації у різних куточках України долучаються до роботи з правопорушниками, мотивують їх до позитивних змін і підтримують на шляху змін. Хтось надає професійну допомогу (юридичну, психологічну та ін.), інші власним прикладом та підтримкою допомагають подолати складний період в житті та позбутися залежностей, а ще інші – стають наставниками в житті й реальними справами допомагають знайти роботу чи вирішити матеріальні проблеми.
З метою більш ефективної соціально-виховної роботи із клієнтами пробації Миргородський міський сектор з питань пробації запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності. Волонтер пробації - фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов'язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.
З метою проведення регулярного інформування волонтерів пробації про роботу з суб’єктами пробації та новації в системі пробації Державною установою «Центр пробації започатковано телеграм-канал «Волонтерство в пробації» з яким можна ознайомитися за посиланням https://t.me/Volunteeringinprobation.
Ми Вас чекаємо за адресою: м. Миргород вул. Якова Усика, 34. каб. 310, Полтавської області, 37600,
Ел. адреса:au.vog.noitaborp@32lp, контактний телефон 683-88-59-990.
З більш детальною інформацією про діяльність органів пробації Ви можете ознайомитися в соціальних мережах https://www.facebook.com/probation.ua, на сайті Державної установи «Центр пробації» за посиланнями www.probation.gov.ua , та месенджері «Телеграм» https://t.me/probationUA.
Автор: Юрій Явтушенко, начальник Миргородського міського сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області
25.07.2023 10:26
Последние новости «Общество» города Миргород
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
Последние новости «Общество» ближайших населенных пунктов
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