Гідні суперники та багато адреналіну – солдат Дмитро Мартинов про чемпіонат Центрального ОТО з дзюдо

17 січня 2020 11:01 | Павлоград, Дніпропетровська область

 

16 січня на базі у Дніпрі на базі спеціальної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №6 завершився чемпіонат Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з боротьби дзюдо. Спортивний захід зібрав 9 команд з підпорядкованих військових частин Центрального територіального управління та частин прямого підпорядкування з Дніпра, Олександрії, Павлограда та Енергодара.Загальна кількість спортсменів, що зібрались на татамі, сягнула 54 чоловіка.І серед них1 майстер спортуУкраїни міжнародного класу, 9 майстрів спорту України та 9 кандидатів у майстри спорту.

 

На початку заходу начальник фізичної підготовки та спорту Центрального територіального управління підполковник Іван Колесник привітав спортсменів з початком змагань та зауважив: «… ви повинні показати силу та витривалість, волю до перемоги, але при цьому і повагу до суперника! Тож бажаю усім чесних двобіїв і тільки перших місць».

 

«Гідні суперники та багато адреналіну, - поділився своїми враженнями представник військової частини 3021 майстер спорту України солдат Дмитро Маринов. – У своїх 3-х поєдинках я здолаввсіх суперників чистими перемогами. Але до цього мені знадобилось докласти великі зусилля і під кінець я був дуже виснажений». Дмитро виборов 1 місце у категорії до 81 кілограмів та багато готувався до змагань, та не дивлячись на значний обсяг служби постійно знаходив час на зайняття улюбленим видом спорту.

 

За результатами запеклих змагань місця серед команд розподілились наступним чином. Серед полків та бригад І місце виборола команда військової частини 3011 (м. Кривий Ріг), ІІ –команда військової частини 3036 (м. Дніпро), ІІІ–команда військової частини 3021 (м. Дніпро). Серед батальйонів І місце посіла команда військової частини 3054 (м. Дніпро), ІІ - команда військової частини 3059 (м. Кременчук), ІІІ – команда військової частини 3042 (м. Енергодар).

 

За результатами змагань переможці у своїх вагових категоріях відібрані до збірної команди Центрального територіального управління яка прийме участь у чемпіонаті Національної гвардії України з боротьби дзюдо, що пройде у березні в місті Дніпро.

 

Пресслужба НГУ

 

17.01.2020 11:01
Останні новини «Спорт» найближчих населених пунктів
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