Го, бюро приватних виконавців «альтернатива». альтернатива без альтернативи.

01 червня 2018 14:11 | Дніпро, Дніпропетровська область
ГО, БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА». АЛЬТЕРНАТИВА БЕЗ АЛЬТЕРНАТИВИ.
У 2016 році розпочався процес формування інституту приватних виконавців.
Цей процес взяв у свої руки вже колишній заступник міністра Сергій Шкляр, який, на мою думку, нещодавно був звільнений з посади, у зв’язку із зчисленими скандалами.
Але давайте по порядку. Як же формувався сучасний інститут приватних виконавців у Дніпрі і що треба врахувати при зверненні до приватного виконавця. Для того, щоб стати приватним виконавцем усі бажаючі повинні були подати заяви до Інституту післядипломної підготовки Міністерства юстиції для проходження навчання, яке передує здачі іспиту та отримання доступу до професії приватного виконавця.
Згодом з’ясувалось, що на таке навчання можуть потрапити не всі бажаючи, а лише обрані Міністерством юстиції особи, а бажаючим слід встати у чергу, оскільки кількість місць у навчанні обмежена. Тому на таке навчання потрапили у лютому 2017 року не ті, хто подав першими заявки, а ті, кого обрав Мін’юст. Такий відбір здійснювався колишнім заступником міністра С. Шкляром. Чому було важливо бути першими? Тому що саме до перших начебто повинні потягнутись люди, а отже будуть зароблені перші великі, а можливо усі, на думку тодішнього заступника міністру, гроші. Серед таких обраних «щасливчиків» опинилася нині діючі приватні виконавці ГО, БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА», які націлились на заробляння грошей у Дніпрі, а саме:
- Сивокозов Олександр Миколайович
- Лисенко Юрій Олександрович
- Куземченко Андрій Сергійович
- Шаган Олексій Анатолійович
Особиста біографія вказаних осіб викликає неоднозначну реакцію, і не зрозуміло, чому колишній заступник міністра С. Шкляр зупинився саме на цих одіозних особистостях. ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЬ ПОБЛИЖЧЕ.

Лисенко Юрій Олександрович колишній керівник одного із відділів державної виконавчої служби. Свого часу одіозна особа була звинувачена у шахрайстві та отриманні хабара у великому розмірі. Розслідування ішло не один рік, за який нині діючий приватний виконавець встиг у зв’язку із звинуваченням у злочинах деякий час побувати під вартою. В результаті, як і інші корупційні справи у нашій країні, справа дійшла до суду, але була повернута судом на додаткове розслідування із-за помилок слідства, де і була «похована». Інформація про це міститься за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/39134343 № 412/8797/2012.

Наслідком такої бурної діяльності на посаді керівника державної виконавчої служби стало порушення вже приватним виконавцем Лисенко Юрієм Олександровичем норм закону, що призвело до визнання дій та бездіяльності такого приватного виконавця НЕЗАКОННИМИ. Інформація про це міститься за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/71447946 № 904/7326/17. При цьому, за правопорушення, допущене приватним виконавцем Авторгова А. Н. , останнього позбавили посвідчення приватного виконавця. Приватний виконавець Лисенко Ю. О. завдяки своїм друзям із сусіднього кабінету - Шагану Олексію Анатолійовичу, який є членом дисциплінарної комісії приватних виконавців та Сівокозову О. М., який є заступником голови ради приватних виконавців, а також зв’язкам із колишнім опальним заступником міністра Шляром С., продовжує свою діяльність.


Куземченко Андрій Сергійович – колишній державний виконавець Бабушкінського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції. За свою діяльність на посаді державного виконавця суд неодноразова визнавав дії та бездіяльність державного виконавця НЕЗАКОННИМИ, однак він все рівно пропрацював на своїй посаді державного виконавця, аж до отримання посвідчення приватного виконавця.

З інформацією про такі дії можна ознайомитися за посиланням:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/25908787 справа № 2а/0470/9824/12
http://reyestr.court.gov.ua/Review/60807518 справа № 804/3753/15
http://reyestr.court.gov.ua/Review/51843875 справа № 804/16122/14
http://reyestr.court.gov.ua/Review/67122310 справа № 804/899/17
У 2016 році визнання дій тодішнього державного виконавця Куземченко Андрія Сергійовича незаконними стало підставою стягнення з держави 801 062 грн. 76 коп. Інформація про це міститься за посиланням:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/69642677 справа № 200/2135/16-ц.
З того часу фінансові справи Куземченко А. С. пішли униз, зробивши самого нині діючого приватного виконавця боржником за комунальні послуги у розмірі 2363 грн., які з нього стягували на підставі рішення суду. Інформація про це міститься за посиланням:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/58316504 206/2176/16-ц



Сивокозов Олександр Миколайович – колишній державний виконавець відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України. Ще один сусід по кабінету вище зазначених осіб і член Громадської організація "Бюро приватних виконавців "Альтернатива". Під час своєї діяльності його дії та бездіяльність також неодноразово визнавались НЕЗАКОННИМИ наприклад: у цій справі http://reyestr.court.gov.ua/Review/36422740 183/3533/13-а, чи у цій справі: http://reyestr.court.gov.ua/Review/57812843 П/811/394/16. Зараз вказаний приватний виконавець є заступником голови Ради приватних виконавців України, що дає йому право повчати інших приватних виконавців, як їм вести свою діяльність.



Шаган Олексій Анатолійович – колишній державний виконавець Амур-Нижньодніпровського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції. Зазначений приватний виконавець не встиг залишити слід від своєї діяльності у мережі Інтернет, оскільки останні роки займався приватною юридичною практикою, але вже на посаді члена кваліфікаційної комісії приватних виконавців продовжує практику прийняття іспитів у кандидатів на посаду приватних виконавців за вибірковим принципом, допускаючи до професії не тих, хто може скласти іспит, а тих кого потрібно. В результаті із 25-30 кандидатів у приватні виконавці складали іспит 1-2 особи. І так, як же ж була сформована монополія та першість серед приватних виконавців у Дніпрі, в особі членів ГО, БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА». Після закінчення навчання перед колишнім заступником міністра С. Шкляром встала задача, як допустити до іспиту у першу чергу «своїх хлопців», бо у першому потоці закінчили навчання майже 200 осіб і кожен з них мав бажання бути першим. Тому, після подачі документів у кандидатів, тимчасова комісія приватних виконавців почала втрачати документи кандидатів, які є необхідними для допуску кандидатів до іспиту. В результаті із 60 кандидатів на іспит, 40 дорослих, з вищою освітою осіб, начебто забували покласти у пакет документів направлених до тимчасової комісії приватних виконавців диплом про освіту, довідку про проходження навчання чи довідку про несудимість. Так неуважність 40 з 60 кандидатів дозволяла маніпулювати черговістю формування списків на іспит приватних виконавців, оскільки, на приклад, втрата довідки про несудимість, відкидала конкурентів на декілька тижнів. В той же час хлопці з ГО, БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА», майже єдині змогли зібрати усі документи необхідні для здачі іспиту документи і зовсім випадково потрапляють на перший в історії України іспит для майбутніх приватних виконавців. Зрозуміло, що вказані «гарні хлопці» не могли самостійно скласти іспит, тому колишньому заступнику міністра Шкляру необхідно було вимкнути світло під час іспиту для протягування своїх хлопців.
Звісно, в останню секунду перед відключенням світла, адміністратору на іспитах приватних виконавців внутрішній голос підказав: «збережи результати, збережи» і результати чудом було збережено. Про що мається на сайті юстиції відповідне офіційне повідомлення.
https://minjust.gov.ua/news/ministry/uvaga-do-vido...


В результаті усі 4 герої нашої розповіді набирають необхідний бал, доскладають в інший день іспит, та абсолютно «випадково» 4 друзів, що діють як одна команда отримують посвідчення з зухвалими номерами: 0001, 0002, 0003, 0004. Після цього, незважаючи на заборону закону, новоспечені приватні виконавці відкрили офіс в одному приміщенні за адресою: 49005, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Сімферопольська, 21 та заснували легендарне БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА», створивши в очах стягувачів ілюзію, що їхніми справами будуть займатись не окремі приватні виконавці, а ціле бюро, підкресливши при цьому свої переваги перед іншими приватними виконавцями. Звісно у вересні 2017 року хлопці обрали зі свого складу членів Дніпропетровського органу самоуправління приватних виконавців (на той час в області було всього 5 виконавців) та зайняли посади в комісії, яка приймає іспит у майбутніх приватних виконавців.
Але ж для того ж щоб виграти час, монополісти приватного виконання, з доброї волі колишнього заступника міністра С. Шкляра, який довгий час очолював комісію, що приймала іспити у кандидатів в приватні виконавці, робили все, щоб у професію не зайшла «нова кров». Повільно призначали іспити, втрачали документи кандидатів, підтасовували результати іспитів, втручаючись у комп’ютерну систему, яка тестує кандидатів, що стало підставою багатьох судових справ. Але ж така стратегія спрацювала. За 2 роки роботи інституту приватних виконавців у Дніпропетровській області, окрім «гарних хлопців» з’явились лише 4 приватні виконавці.
Який же висновок з цього, чи за це ми боролись на майдані, чи за це погибають хлопці на сході? Корупціонери часів Януковича знов захоплюють владу та гроші в усіх сферах нашого житті.
Залишається лише сподіватися, що новий заступник міністра зможе переломити створену С. Шкляром корумповану систему в інституті приватних виконавців та відкриє доступ до професії приватного виконавця не забрудненим у корупції та бездіяльності на державних посадах особам.
Що ж до клієнтів таких приватних виконавців першопрохідців, то хотілось би їх застерегти. Порушення закону та визнання дій та бездіяльності приватного виконавця незаконними часто призводить до повороту виконання. Іншими словами, якщо виконавець буде діяти незаконно, то гроші, отриманні за законним судовим рішенням, доведеться повернути боржнику. Тому залишається або обирати безальтернативну альтернативу або чекати на нову кров у сфері приватного виконання.
В той же час, на думку автора статті, боржники БЮРО ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ «АЛЬТЕРНАТИВА» повинні також розуміти, якщо Ви потрапили до таких приватних виконавців, ви можете розраховувати на законні підстави неповернення боргів, у разі визнання їх дій незаконним, як це траплялось в їх багаторічній практиці. Одже, хто такі «гарні хлопці» з «Альтернативи» стало зрозумілим. Зрозуміло, що і методи їх роботи не змінились з часів державної служби. І нам лише залишається пильно слідкувати за їх діяльністю і чекати, коли вони своїми незаконними махінаціями намагатимуться зірвати «куш» (а такий момент однозначно настане, оскільки хлопці прийшли до професії саме за величезними грошима), а далі вже буде робота правоохоронців та, сподіваймося, оновленого керівництва приватних виконавців та Мін’юсту.
01.06.2018 14:11
Боже...та невже я знайшов хоча б одну статтю, в котрій розповідають про цих узаконених рекетирів. Таке відчуття, наче люди ніколи не мали від них бід. Або ж вони гарно замітають сліди і підчищають в Інтернеті негативну інформацію про них. Отже, люди, це бандити, які не бояться абсолютно нічого. Великий «привіт» особливо куземченку (правильно, ця тварина пишеться з маленької букви).
відповісти (0)
Останні новини «Політика» найближчих населених пунктів
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