Фабрика вікон «Болена» — виготовлення, продаж вікон, дверей, послуги установників

обновлено 25 октября 2019 00:00 | Черновцы, Черновицкая область
Фабрика вікон «Болена» пропонує виготовлення металопластикових і пластикових конструкцій, вікон та дверей, в тому числі виготовлення виробів за індивідуальними вимірами клієнтів. Компанія співпрацює із зарубіжними фірмами Saint-Gobain, G-U, Glas Troesch і ін., має власні виробничі потужності і налагоджене виробництво. Підприємство пропонує клієнтам:
• великий каталог продукції: вікна, двері, ворота, офісні перегородки, фасадні системи, фурнітура та багато іншого;
• безкоштовна консультація з питань вибору, встановлення і виготовлення вікон, дверей;
• онлайн-калькулятор, що дозволяє самостійно прорахувати приблизну вартість товару;
• швидкий електронний запис для виклику замірника;
• високоякісний монтаж готових виробів;
• можливість виготовлення конструкцій будь-якого рівня складності:
• гарантійний та післягарантійний ремонт встановлених систем. Фабрика також запрошує до співпраці дилерів та будівельні бригади. Отримати більше інформації можна по телефону.

Фабрика вікон «Болена» — виготовлення, продаж вікон, дверей, послуги установників на карте

Сохранить карту как изображение
25.10.2019 00:00
Объекты инфраструктуры «Строительство > Окна, двери» ближайших населенных пунктов
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