ТОВ АФ Юнітс Консалтинг Лтд. - бухгалтерські послуги

оновлено 11 листопада 2023 13:00 | Київ
ТОВ АФ «Юнітс Консалтинг Лтд.» була заснована у Києві у 2000 році й у цей час є компанією, що динамічно розвивається у сфері надання бухгалтерських послуг, аутсорсингу заробітної плати, консалтингових послуг з бухгалтерського програмного забезпечення Quickbooks Online та Xero Cloud Accounting Software та інших професійних послуг в Україні.

Наша бухгалтерська фірма - це насамперед команда сертифікованих та досвідчених бухгалтерів та професійних консультантів, які допомагають зменшити до прийнятного рівня інформаційні ризики для користувачів фінансової та бухгалтерської інформації. Досвід нашого персоналу базується на наданні професійних аудиторських, бухгалтерських та консультаційних послуг українським компаніям, представництвам іноземних фірм і компаній в Україні, дочірнім та спільним підприємствам, неурядовим організаціям, що займаються різними видами діяльності та територіально розташовані як у м.Київ, так і інших містах України.

Ми впевнені, що наш багаторічний практичний досвід, пов'язаний з різними галузями і видами діяльності, налагоджена система контролю якості послуг та реалізація політики бухгалтерської фірми, розуміння проблем компанії і реальностей ведення бізнесу в Україні дозволять знайти інноваційні та ефективні рішення, які реально сприятимуть розвитку вашого бізнесу.

Якість наших професійних бухгалтерських послуг підтверджується багаторічним співробітництвом з нашими клієнтами.

Ми віримо, що тільки успіх наших клієнтів веде до нашого власному успіху.
Активність в соцмережах

ТОВ АФ Юнітс Консалтинг Лтд. - бухгалтерські послуги на карті

Зберегти мапу як зображення
11.11.2023 13:00
Об'єкти інфраструктури «Фінанси > Бухгалтерські послуги» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjMwNzIyIiwiMjUwMzUiLCIyODY4MyIsIjE0MDU3IiwiMzE2MzAiLCIzMDk0OCIsIjkwNzMiLCIyMzgxIiwiMjkxOTYiLCIxNDA5OSIsIjIxMDA2IiwiMjQzMDQiLCIzMTQyOSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDljODJjZThmY2ZlNWZiOWVjNDVlNGU1MTJlZjY4ZjEz