ТОВ Санаторій «Поляна»

оновлено 01 січня 2024 09:00 | Поляна, Закарпатська область
Санаторій «Поляна» – це провідний курорт Закарпаття з лікування й профілактики різних захворювань органів травлення й відновлення систем організму. Це місце – відмінний варіант для відпочинку, оздоровлення та реабілітації. Тут на Вас чекає комплексний підхід до лікування, профілактика хронічних захворювань за допомогою мінеральних джерел матінки-природи.
Санаторій «Поляна» спеціалізується на лікуванні органів травлення та профілактиці захворювань інших органів та систем організму людини. Крім того, в умовах оздоровлення відвідувачам санаторію пропонується ряд додаткових послуг, серед яких – масажі, приймання лікувальних ванн та джакузі, здача різноманітних лабораторних аналізів, гальванізація, дарсонвалізація, мікроклізми для очищення кишківника, магнітотерапія, а також спеціально розроблені програми для жінок (у тому числі вагітних) та чоловіків, детоксикаційні програми та інші процедури.
Ефективність лікування та відпочинку в санаторії «Поляна» пов’язана з позитивним впливом на організм людини мінеральної води зі свердловини «Поляна Купіль». Вона сприяє нейтралізації кислотності шлунка й не має побічних дій у сукупному вживанні з лікарськими засобами. До того ж ефективність питного застосування цієї мінеральної води доведена як емпіричним віковим досвідом, так і сучасними клініко-фізіологічними методами.
За своїми властивостями вода «Поляна Купіль» має більшу ефективність, аніж «Боржомі», «Єсентуки», «Нафтуся» та «Нарзан» разом узяті. Властивості цієї унікальної води сприяють стимуляції екскреторної, інкреторної та секреторної функцій підшлункової залози, нормалізації роботи нирок та жовчовивідних шляхів. Вона має виражену протизапальну, репаративну та сечогінну дію, поліпшує колоїдальні властивості жовчі, зменшує ризик каменеутворення.
Карпатське повітря укупі з іншими природними факторами створюють оптимальні умови для оновлення сил імунітету, загального зміцнення організму людини, повноцінного відпочинку в екологічно чистій зоні.
Додатково про наші послуги: https://sanpolyana.com/services
Активність в соцмережах

ТОВ Санаторій «Поляна» на карті

Зберегти мапу як зображення
01.01.2024 09:00
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» села Поляна
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjQyNzMiLCI0MjYyIiwiNDI5MCIsIjM2MzAiLCIzNTgxIiwiMzY0MSIsIjQyNzAiLCI0Mjc5IiwiMzYxOSIsIjM4NzEiLCI5NzkiLCIzNzcyIiwiMzc4MSIsIjM4MjgiLCIzODY5IiwiMzg2NSIsIjM4MTIiLCIzODY3IiwiMzg2NiIsIjM4NzQiLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzU1NCIsIjM1NTMiLCIzNTUwIiwiMzU1MSIsIjM1NDkiLCIzOTMwIiwiMzkzMSIsIjM5MjciLCIzOTI2IiwiMzkyOCIsIjM0ODAiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzNTM0Il19XyMkX1NFR0grJCQkZTEzZDk1ZmZjOTEzMjUwYjY0NjdmNzVkNjI1NzU1OGY=