Санаторій «Сонячне Закарпаття»

оновлено 26 вересня 2019 00:00 | Поляна, Закарпатська область

Санаторій «Сонячне Закарпаття» Поляна знаходиться в урочищі Тихий на висоті 340 м. над рівнем моря на правому березі ріки Велика Піня. Територія санаторію оточена вулканічним гірським хребтом і розташована в лісовій смузі. Для активного відпочинку є обладнані спортивні майданчики, відкритий басейн і озеро. Санаторій спеціалізується на лікуванні різноманітних захворювань систем організму сучасними методами гідротерапії, електротерапії, акупунктури, масажів, а також цілющою мінеральною водою «Поляна Квасова». Лікувальна база здравниці має в розпорядженні кабінети фізіотерапії, УЗІ, рентгенотерапії, колоноскопії, ЛФК, а також власну бактеріологічну і біохімічну лабораторію, стоматологічний і косметологічний центри. Для дозвілля пропонується ряд культурних і екскурсійних програм, які включають в себе активний гірськолижний відпочинок, риболовлю, екскурсії історичними пам’ятками Закарпаття, та піші прогулянки лісовими масивами. В санаторії є кафе, ресторан, бібліотека, салон краси, кінозал, бювет з мінеральною водою і сувенірні магазинчики.

Номери:

  • Одномісний (однокімнатний, двоспальне ліжко, шафа, стіл, ТБ, холодильник, чайник, душ);
  • Двомісний (однокімнатний, два окремих ліжка, шафа, стіл, ТБ, холодильник, чайник, душ або ванна);
  • Люкс одномісний або двомісний (дві кімнати, балкон, 40-55 кв. м., вітальня, спальня, шафа-купе, двоспальне ліжко, вішак для одягу, диван, крісла, ТБ, холодильник, комплект посуду, чайник, душ або ванна).

Харчування: дієтичне, включене в путівку.

Інфраструктура: центр селища Поляна – 1,7 км., автодорога – 300-400 м.

26.09.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» села Поляна
Об'єкти інфраструктури «Туризм > Санаторії, курорти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjQyNzMiLCI0MjYyIiwiNDI5MCIsIjM2MzAiLCIzNTgxIiwiMzY0MSIsIjQyNzAiLCI0Mjc5IiwiMzYxOSIsIjM4NzEiLCI5NzkiLCIzNzcyIiwiMzc4MSIsIjM4MjgiLCIzODY5IiwiMzg2NSIsIjM4MTIiLCIzODY3IiwiMzg2NiIsIjM4NzQiLCIzODU0IiwiMzgzMCIsIjM4NjgiLCIzNjIyIiwiMzU1NCIsIjM1NTMiLCIzNTUwIiwiMzU1MSIsIjM1NDkiLCIzOTMwIiwiMzkzMSIsIjM5MjciLCIzOTI2IiwiMzkyOCIsIjM0ODAiLCIzNTI4IiwiMzUzMiIsIjQxNTciLCIzNTM0Il19XyMkX1NFR0grJCQkZTEzZDk1ZmZjOTEzMjUwYjY0NjdmNzVkNjI1NzU1OGY=