Автостанція “Переяслав-Хмельницький”

оновлено 23 жовтня 2023 16:41 | Переяслав, Київська область
На автостанції надаються послуги населенню з поточного та попереднього продажу квитків для проїзду рейсовими автобусами. До послуг пасажирів бронювання місць в автобусах, довідкові служби, камери схову для зберігання багажу та ручної поклажі. На автостанціях функціонують заклади харчування та пункти обміну валют.
23.10.2023 16:41
Я не задоволена маршрутом Переяслав - Хм. - с.Переяславська. Вечірній рейс в 18:30 з станції Переяславської зустрічає електричку , яка відбуває з Київа о 16 годині. Робочий день закінчується о 17 годині і раніше був рейс в 19:30 . На запит водій відповіда " бо війна" або " не я вирішую" . Номер телефону для запиту блокуваний.
відповісти (0)
Я не задоволена сервісом маршрутів Переяслав-Хм. - Яготин. Взимку в маршрутках жахливий холод, а на вікнах в салоні на 1см льоду. І після таких поїздок постійно мусиш лікуватися. А вартість квитка має солідну ціну. Хоча обіцяли після зниження курсу доллара і зниження вартості проїзду. Прохання до власників авто відремонтувати нагрів салону маршруток. Це порушення прав на комфортне перевезення пасажирів. Перевізники, звертаємось до Вас займайтеся своєю справою, але не калічте нас, простих пасажирів. Здоров*я - найголовніший скарб.
відповісти (0)
Я дуже не задоволена сервісом маршруту Переяслав - Яготин(через соснову), а особливо водієм, який не представився (низький, пузатий та з бородавками на лиці) грубить(матом), не зважає на посмвідчення інвалідів та не зупиняється по прохання на зупинках, тому що він дуже спішить, а також аморально себе поводить( під час руху автобуса постійно присутні "дівчатка" на які він відволікається розмовами, а ніж керувати пильніше). Їджу на цьому рейсі постійно із Яготина та Переяслава, неодноразово чула невдоволення до цього водія від людей різного віку! Прошу вплинути або покарати його. Такій людині не можна працювати у сфері обслуговування
відповісти (0)
Переяслав-Хмельницкий. не пустили в маршрутку на киев с таксой. возмущался обматерили и водитель схватил за куртку. что будет дальше?????
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Транспорт > Автовокзали, автостанції» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE1NTMiLCIxNTM5IiwiMTUzOCIsIjE1NDMiLCIxNTQxIiwiMTU0NCIsIjE1NTEiLCI3NjUiLCI3NjgiLCI3NjYiLCI3NzAiLCI3NjciLCI3NjkiLCIxNTQyIiwiMTU0MCIsIjE1MzciLCIxNTQ2IiwiMTU1MCIsIjE1NDgiLCIxNTQ3IiwiMTU0OSIsIjE1NTIiXX1fIyRfU0VHSCskJCQxMmY1YTllYjAwYTRkZjgxY2VkMzIzNzBhNmFkMWFhMA==