Друкарня ПП "СКД"

оновлено 26 листопада 2023 03:25 | Переяслав, Київська область
Пропонуємо Вам поліграфічні послуги повного циклу на найвищому рівні якості. За більш ніж 15-річну історію роботи на ринку, ми навчилися виконувати замовлення максимально швидко та якісно, ​​при цьому вартість наших робіт залишилася доступною для всіх наших клієнтів.

Власне виробниче обладнання, кваліфіковані спеціалісти та індивідуальний підхід до кожного замовника – основа успішної багаторічної діяльності друкарні «СКД». Основним видом діяльності компанії є оптова торгівля самокопіювальними, офсетними, газетними бланками, а також книгами бухгалтерського обліку. Також ми займаємось виданням книг, друком брошур, каталогів, буклетів, методичок та блокнотів. Виготовляємо квитанції для ательє та хімчисток, рахунки і меню – для кафе та ресторанів, декларації, картонні папки та конверти – для кур'єрських служб та служб доставки, інструкції для медичних препаратів та інструкції з експлуатації, рекламні флаєри та листівки, етикетки та цінники, а також свідоцтва, посвідчення та багато іншого.

Ми завжди раді запропонувати Вам:
- додрукарську підготовку вашого макета;
- дизайн та верстку;
- офсетний друк;
- цифровий друк;
- ризографію;
- переплётные работы;
- высечку, перфорацию, нумерацию;
- бігівку, фальцювання, листопідбір;
- прошивку на нитку, скобу, пружину;
- термобіндер та каширування.

Ви можете бути спокійні - у друкарні ПП «СКД» Ваше замовлення буде виготовлено у потрібний час, якісно та за гарною ціною!

Друкарня ПП "СКД" на карті

Зберегти мапу як зображення
26.11.2023 03:25
Об'єкти інфраструктури «Послуги > Друк, поліграфія» найближчих населених пунктів
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