OctoNet - Інтернет-провайдер.

оновлено 14 квітня 2024 03:25 | Звенигородка, Черкаська область
Компанія Octo.net забезпечує максимальну якість за оптимальну ціну. Працюємо ми по Черкаській обл. м. Звенигородка. На даний час підключення проводимо в приватному секторі за технологією ПОН, яка дозволяє надавати швидкості до 300 мбіт/сек. Швидкий та надійний оптичний Інтернет у наш час не менш важливий чим газ або вода у домі. Він збереже нерви та принесе до Вашої домівки злагоду. Саме такий Інтернет надає компанія OCTO.NET.
Ми маємо все можливе щоб надати найкращу послугу:
- багаторічний досвід
- сучасне обладнання
- ми працюємо на результат
Підключайте OCTO.NET. Приєднуйтесь до кращого!
14.04.2024 03:25
Інтернет найгіршої якості! Є з чим зрівняти,тому і пишу! Накипіло! Більш немає,як є! А як дзвониш,то завжди роблять винним тебе ж,бач,щось у вас з роутером не так! Три дні немає,день є,а кошти відраховують! Просто шахрайство! Не рекомендую!!!
відповісти (0)
Вопше жесть питнацять раз на день пропада а в тех пидтрымку не дозвонышся
відповісти (0)
Не працює інтернет,і ніхто не може допогти
відповісти (0)
Об'єкти інфраструктури «Технології > Інтернет» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjIzNDQzIiwiMTk4NDciLCIxNzkyOSIsIjI5NDQ5IiwiMTk2OCIsIjEzNjExIiwiMTE4NTgiLCIyMzk2MiIsIjI0MTQ5IiwiMjk2NTIiLCIzMTQyNSIsIjE4NDgzIiwiMjI2NjQiLCIxNDQ1NyIsIjEyNDUyIiwiMjMyMzIiLCIzMDA3MCIsIjIyMzA2IiwiMjQzMzIiLCIyMDAxMyIsIjE5NzI3IiwiMzUiLCIyMTI2MCIsIjExMDY3IiwiNDQ5OCIsIjIwMTE2IiwiNTMwMCIsIjExOTAiLCIxMDc2NSIsIjMwMjY1IiwiNDExMSJdfV8jJF9TRUdIKyQkJDdiYzNlMTA5NDNhNjMyOWE1YTc0MjUzYWExNmVkYTE4