Тату-студія "Гуцулія"

оновлено 12 квітня 2024 00:58 | Косів, Івано-Франківська область
Тату для Вашого особистого "Я"
Нині татуювання стало частиною постмодерної культури, і ми все рідше роздивляємося людей із цікавими малюнками на тілі. Тому в цій невеличкому матеріалі хотілося б спростувати деякі міфи про татуювання.

Міф № 1. Татуювання – це ультра сучасне віяння моди.
Ні, це не так.Перші татуювання були магічно-лікувальними і виконувалися на акупунктурних точках тіла людини. Підтвердженням цього факту є мумії древніх людей, на шкірі яких збереглися перші татуювання. Спеціалісти доводять, що способи зміни свого тіла, чим і є татуювання, були в усіх культурах світу

Міф № 2. Татуювання – це пекельно боляче.
"Чи це боляче?" – мабуть, це найпопулярніше питання, яке доводиться чути тату-майстрам.Біль залежить від місця обраного татуювання, власної чутливості організму до болю. Чоловіки та жінки теж по-різному відчувають біль від татуювання.Для зменшення болю можна розслабитися і спробувати відволікатись. Деякі клієнти примудряються засинати просто під час сеансу.

Міф № 3. Татуювання – це прерогатива засуджених.
Так, у тюремному і злодійському світі склалася ціла ієрархія татуювань і їх значень.Проте не слід вважати, що сучасна популярність татуювань "вийшла із в'язниці". ХХІ століття дарує людям мобільність, свободу і бажання виділитися із натовпу, тому різноманітні татуювання є досить популярними.
Активність в соцмережах
12.04.2024 00:58
Об'єкти інфраструктури «Краса > Студії тату» міста Косів
Об'єкти інфраструктури «Краса > Студії тату» найближчих населених пунктів
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