«Alex Tattoo Studio» - студия тату: татуаж, художественное тату

оновлено 02 лютого 2019 00:00 | Рівне, Рівненська область
Салон тату «Alex Tattoo Studio» займається у місті Рівне нанесенням татуювань на різні теми – квіти, абстракція, Японія та ін. Для клієнтів підготовлена студія з професійним обладнанням, спеціалізованими витратними матеріалами, фарбами. Майстри пропонують тату будь-якої складності та розмірів. Вартість розраховується індивідуально. Окрім художнього тату в салоні для клієнток підготовлена послуга перманентного макіяжу — татуажу брів, повік, губ у різних техніках.
У тату салоні також є можливість замовити оригінальний подарунок – авторські картини намальовані на полотні або папері.
На сайті пропонується ознайомитися з відповідями на найбільш розповсюджені питання, з правилами поведінки, особливостями догляду та ін. Запитати також можна за телефоном або у студії тату.

«Alex Tattoo Studio» - студия тату: татуаж, художественное тату на карті

Зберегти мапу як зображення
02.02.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Краса > Студії тату» найближчих населених пунктів
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