Юридична агенція "Об'єктив"

оновлено 04 лютого 2019 00:00 | Полтава, Полтавська область
Юридична агенція "Об'єктив" пропонує юридичні послуги для фізичних та юридичних осіб. Ми пропонуємо комплексне обслуговування бізнесу та вирішення питань що виникають в процесі господарської діяльності підприємства. Фахівці нашої компанії мають багаторічний досвід представництва в судах, реєстраційній службі, органах земельних ресурсів та виконавчої служби. Ми успішно надаємо наступні послуги:
• Стягнення дебіторської заборгованості в досудовому та судовому порядку.
• Послуги медіації. Вам зовсім не обов'язково сваритися з Вашими партнерами з питань повернення заборгованості.
• Супровід виконавчого провадження, оскарження рішень і бездіяльності державної виконавчої служби.
• Представництво та захист інтересів Клієнта в загальносуспільному і адміністративному судах, господарських судах, третейському суді, правоохоронних, та контролюючих органах.
• Підготовка претензій, позовів та інших процесуальних документів (заяв, скарг, клопотань, заперечень тощо), виконання необхідних процесуальних дій, пов'язаних з виконанням доручення клієнта.
• Розробка проектів договорів, контрактів, угод. Підготовка листів, скарг, звернень, довідок та інших документів в державні органи, а так само контроль за їх розглядом і виконанням.
• Супровід угод з нерухомістю, оформлення права власності на землю.
• Юридична перевірка контрагента перед укладенням договору.
• Надання послуг у сфері трудового права. Розробка функціональних обов'язків. Супровід прийому, звільнення, перекладів. Оскарження рішень про звільнення, поновлення на роботі, стягнення невиплаченої заробітної плати.
• Розробка статутних документів та реєстрація юридичних осіб «під ключ». Ми надаємо послуги як разово, так і комплексно, обслуговуючи підприємства і фізичних осіб на аутсорсингу (віддалено).
Вартість наших послуг обговорюється індивідуально і ґрунтується на можливостях і взаєморозуміння.

Юридична агенція "Об'єктив" на карті

Зберегти мапу як зображення
04.02.2019 00:00
Об'єкти інфраструктури «Закон > Адвокати» найближчих населених пунктів
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