EnerSol - будівельний інструмент і електрообладнання

оновлено 09 жовтня 2023 17:36 | Київ
Торгова марка EnerSol - це виробник будівельної техніки, яка відповідає європейським стандартам якості. Заснована у 2013 році, EnerSol спеціалізується на виробництві електростанцій та іншого обладнання.

Протягом кожного року, керуючись досвідом та вимогами ринку, продукція EnerSol піддавалася модернізації на передових заводах в Німеччині, Італії, Туреччині та Китаї. Ця міжнародна співпраця спрямована на досягнення ідеального балансу між ціною та якістю, щоб задовольнити потреби споживачів.

Починаючи з 2021 року, асортимент продукції EnerSol був розширений, включаючи нарізчики швів, вібратори для бетону, затиральні машини, вібраційні рейки, установки для алмазного буріння та плиткорізи.

Усі товарні групи виробляються на високотехнологічних заводах, які були відібрані кваліфікованими фахівцями. Кожний виріб проходить обов'язкове тестування, що гарантує відповідність найвищим стандартам якості.

EnerSol пильно дбає про якість та технічні характеристики своєї продукції, щоб вона відповідала європейським стандартам. Широкий асортимент виробів марки EnerSol дозволяє вибрати обладнання для різних сфер застосування. Крім того, мережа сервісних центрів по всій Україні та наявність запчастин забезпечують надійну роботу на будь-якому об’єкті.

Разом ми зростаємо та розвиваємося!

EnerSol - будівельний інструмент і електрообладнання на карті

Зберегти мапу як зображення
09.10.2023 17:36
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Будівельні інструменти» міста Київ
Об'єкти інфраструктури «Будівництво > Будівельні інструменти» найближчих населених пунктів
eyJxbyI6InZhc2UiLCJxbmduIjpbIjE2ODgyIiwiNzY4MyIsIjIzNTUxIiwiMzIwMDEiLCIyNDQ4NyIsIjI4OTQyIiwiMjQ0MTciLCIyNTY2MyIsIjIzNjgxIiwiMjg2MjYiLCIzMTM4NSIsIjI5NDU5Il19XyMkX1NFR0grJCQkZTE5MmVmYmIzMmM4MTQ2ZWZjZDYzNjQ1NmRkNTA4ZDA=