Надам послугу Медичний психолог SKYPE

оновлено 28 березня 2021 18:56 | Червоноград, Львівська область
Панічні атака, вегето-судинна дистонія, ПТСР, обсесивно-компульсивний розлад
Тривожні розлади, психосоматика, неврози

Skype консультації часом є хорошою альтернативою. На час відпустки я буду доступна в такому форматі роботи.

Чому? Це...

Зручно -можна спілкуватись через скайп, вайбер, месенджер.

Ефективно-скайп зустріч по якості мало чим уступає очній зустрічі.

Консультація психолога по скайпу - це унікальна і, часом, єдина, можливість отримати кваліфіковану психологічну допомогу тим з Вас, хто проживає за кордоном і чиєю рідною мовою є українська або російська. Адже практика довела проведення психологічної консультації з фахівцем з родинним менталітетом, на рідній мові дає дуже продуктивний ефект. Або ж Ви матуся з грудною дитиною і Вам важко організувати можливість тривалого відлучення від дитини; Або ж я у від'їзді.

Також суттєвими перевагами є:
- Вам Не Потрібно Витрачати ЧАС на дорогу, Ви можете отримати кваліфіковану допомогу не виходячи з дому

-Іноді, важко повністю відкритись і чітко сформулювати свій запит, бо відчуваєте себе не у "своїй тарілці" та не готові одразу ж вийти з зони комфорту. Тому в Дома все таки КОМФОРТНІШЕ.

- Людина готова на все, аби придумати причини не йти на консультацію, бо там її чекає робота зі біллю і страхами, а коли це в Skype режимі то клієнт Відчуває себе в Безпеці і така робота дає позитивний результат.

-Така форма співпраці дозволяє клієнту ПОБОРОТИ Страх звернутися за допомогою до психолога.

Доступно будь-кому в будь-якій точці світу. В моїй практиці є досвід скайп-консультування з клієнтами з цих країн Італія, Португалія, Чехія, Фінляндія, США, Греція, Росія, Польща
До зустрічі в скайп, месенджер, вайбер.
Ціна: 320 UAH
Контактна особа: Євгенія Войтович
28.03.2021 18:56
Оголошення «Надам послугу Послуги > Медичне обслуговування» найближчих населених пунктів
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