Надам послугу паркетні роботи

оновлено 25 березня 2016 10:35 | Новояворівськ, Львівська область
МОНТАЖ РЕСТАВРАЦІЯ ПАРКЕТУ. Працюємо якісно, швидко, за доступними цінами. Консультація, виїзд, підбір та доставка матеріалів БЕЗКОШТОВНО. Звертайтесь:
073308579083+
209581437083+
771367805083+
Микола
Паркет або килим?

Паркет або Килим

Якщо порівнювати паркет з килимами, то тут варто відзначити, що він більш практичний. З килимів безперестанку потрібно вибивати пил, а якщо на них що-небудь пролилося, ще й нести в хімчистку. Паркет досить просто протерти. Тому паркет ідеальний для сім'ї з дітьми: у малюків не виникне алергії на пил, а більш дорослі діти не зіпсують його, навіть якщо розіллють що-небудь з неохайності.

Паркет або лінолеум?

Паркет або Лінолеум

Перевагою паркету в порівнянні з лінолеумом є набагато більш насичений колір (вище у нього і клас покриття). Просто уявіть собі, що Вас вирішили відвідати гості: яке враження справить на них правильно підібраний і чудово поєднується з Вашої меблями паркет. Такого враження, без сумніву, лінолеуму не справити.

Паркет або ламінат?

Паркет або Ламінат

Перевагу паркету над ламінатом віддадуть ті люди, яким подобається все природне. Такі люди люблять «бути», а не «здаватися», оскільки верхній шар ламінату - це всього-на-всього папір, паркет ж повністю складається з дерева.

Більше того…

Одним з основних переваг паркету також є можливість оновлювати його в міру необхідності. Циклювання з подальшою шліфуванням і нанесенням лаку продовжать термін служби паркетної підлоги на довгі роки.
Крім того, незаперечною перевагою паркету є і те, що він служить довше, ніж всі перераховані вище підлогові покриття: від 30 до 80 років.
Натуральний паркет стане основою для стильного інтер'єру Вашого будинку. Завдяки йому Ви відчуєте чудове тепло натурального дерева, комфорт бездоганно рівних поверхонь і будете здивовані вишуканою красою деревної структури.
Тому, якщо Ви плануєте оздобити власну оселю цим чудовим покриттям для підлоги1

Укладання паркету - справа непроста, а тому перш, ніж зважитися на це, слід усвідомити той факт, що деревина є «живим» матеріалом. Дерево піддається постійному впливу температури і вологості. Якщо Ви впевнені, що температурно-вологісний режим у Вашій квартирі зможе залишатися під контролем, то можете сміливо займатися укладанням паркету.
У разі якщо приміщення, в якому Ви плануєте укласти паркет, надто сухе, то деревина обов'язково почне зсихатися, втрачаючи вологість. При цьому паркет деформується, втрачає форму, а між окремими сегментами з'являються щілини. У сирому приміщенні деревина буде в надлишку поглинати вологу, що призведе до розбухання паркетних планок, тобто з'явиться своєрідний «ефект човників» .
Словом, оптимальні температури та вологості параметри для дерев'яного паркету, вологість якого повинна знаходитися в межах 3-10 %: вологість повітря в квартирі - від 40 до 60 %; температура в квартирі - від +18? С до +24? С.
В осінньо-зимовий період традиційно починається опалювальний сезон. Природньо, що відносна вологість в оселі знижується, а повітря стає сухим. У даному випадку кращий вихід з положення - застосування зволожуючого пристрою, позитивно впливає як на паркет, так і на самопочуття всіх знаходяться в приміщенні.

Види основ і технологія укладання на них паркету. Паркет можна укладати на різні основи розглянемо детальніше деякі з них.

Укладання паркету на стяжку. Паркет укладається на стяжку в тому випадку, коли основа підлоги нерівна (від 20 мм і більше). Менша нерівність підстави може бути усунена за допомогою застосування самовирівнюючих сумішей.
На первинному етапі укладання стяжки, бетонне покриття гідроізолюють, щоб запобігти проникненню розчину поверхом нижче. Для цього застосовують звичайний товстий поліетилен або армований і фольгований поліпропілен. По периметру плівку злегка підводять на нижній рівень стіни, щоб укласти під плінтус. Щоб цементна стяжка товщиною від 30 до 50 мм повністю просохла, слід почекати від 4 до 6 тижнів. Якщо товщина стяжки більше 50 мм, то період просушки збільшується майже в 2 рази.

Укладання паркету на фанеру

Далі слід настилити фанеру, для чого використовуються листи товщиною від 10 до 18 мм. Їх ріжуть на квадрати (від 400?400 мм до 750?750 мм) з метою усунення внутрішньої напруги. Фанера повинна бути товщиною не менше 75 % від товщини самого паркету. Так при паркеті в 15 мм, товщина фанери - від 12 мм і більше, а при товщині паркету 22 мм - товщина фанери повинна бути від 18 мм і більше. Щоб підвищити адгезійні характеристики стяжки, її покривають грунтовкою. Далі наноситься спеціальний клей, на який і накладаються листи фанери .
Особливо важливо настилати фанерні листи в такій послідовності, щоб стики не сходились в одній точці, тобто «цегляною кладкою». Між листами також повинні бути залишені зазори шириною близько 3-4 мм, а в області стику фанери і стіни - 10 мм. На останньому етапі укладання фанери, широкий зазор, що йде уздовж периметра приміщення, заповнюється герметиком.
Альтернативним кріпленням клейовому способу може виступати фіксація листів фанери на саморізи. При цьому головки шурупів обов'язково заглиблюються в фанеру на глибину від 3 до 5 мм.
Як тільки фанера буде укладена, слід зробити технологічну перерву від 2 до 3 діб.
Укладання паркету або паркетної дошки зазвичай не починається, поки фанерні аркуші не будуть відшліфовані. Дана операція виконується для ліквідації перепадів. Важливо запам'ятати, що укладання паркету випереджається адаптацією деревини до температурно- вологісних характеристик приміщення. Іншими словами, паркет повинен вилежатися на об'єкті протягом 4-5 днів.
Далі йде безпосередньо укладання паркету. За допомогою спеціального шпателя (саме він гарантує витрата матеріалу і якість фіксації паркету), на фанеру наноситься паркетний клей. Щоб видавити надлишки клею, тим самим забезпечивши повне і довготривале прилягання паркету на період полімеризації, застосовується спеціальний інструмент механічного або пневматичного типу. Їм пристрілюють паркетні сегменти по ребру в край. З урахуванням типу укладання або ж з інших причин, пристрілка проводиться в кожну планку паркету по кілька шпильок (або цвяхів).
Технологія укладання штучного паркету передбачає також етап шліфування й обробки паркету шпаклівкою, до чого зазвичай приступають після закінчення невеликого технологічного перерви. Дана технологічна перерва необхідна для того, щоб вологість паркету прийшла в норму, так як при наклеюванні паркетних планок на фанеру деревина поглинає надлишкову вологу. Відповідно і сам паркет злегка жолобиться. Технологічна перерва, з урахуванням вологості і температурних показників того чи іншого приміщення, може становити від 5 до 7 діб.
Процес укладання паркету завершується шліфуванням для того, щоб зняти можливі забруднення, що з'явилися в процесі укладання, а також, щоб вирівняти деякі деформовані планки. Шліфування укладеного паркету проводиться із застосуванням декількох видів обладнання: за допомогою барабанної машинки знімаються окремі невеликі забруднення і перепади рівня; за допомогою плоскошліфувальної машинки проводиться доведення паркетного покриття до ідеально рівного стану; за допомогою спеціалізованого обладнання, призначеного для обробки важкодоступних ділянок, здійснюється шліфування в місцях під батареями і поблизу стін.
Шпаклівка поверхні паркету проводиться з метою усунення мікротріщин, часто утворюються після технологічної перерви в місцях з'єднання паркетних планок. При цьому слід шпаклювати абсолютно всю поверхню паркетного настилу. Колір шпаклівки повинен відповідати кольору самого паркету. Досягти цього можна шляхом змішування спеціальної рідини і дрібної деревного пилу, що залишилася після шліфування.
По закінченні шліфування паркетного покриття, починається найбільш відповідальний етап укладання паркету - лакування. Коли наноситься лакове покриття, приміщення має бути повністю ізольовано від можливих протягів, а зволожувачі і кондиціонери повинні бути відключені. Спочатку на поверхню паркету наноситься лак грунтовки, завдяки якому пори деревини просочуються спеціальним складом, що запобігає втрату натурального кольору і скорочують витрата фінішного лаку.
Перед нанесенням останнього фінішного шару, потрібна проміжна операція шліфування лакового покриття допомогою спеціальної машинки. Необхідність шліфування обумовлена виникненням деревного ворсу, що з'являється при контакті з лаком. Як правило, виробники лаку рекомендують грунтове покриття покрити двома або навіть трьома шарами (залежно від ступеня експлуатації того або іншого приміщення) фінішного лаку.
На останньому етапі укладання паркету зазвичай займаються облаштуванням плінтуса. Паркетна плінтус не тільки приховує окремі нерівності стін і самого підлогового покриття, але і може служити каналом для проводів і кабелю. Ширина плінтуса підбирається з урахуванням параметрів дверних прорізів і загальних пропорцій приміщення. Планується може бути зафіксований цвяхами, саморізами, клеєм або спеціально призначеними для цих цілей елементами.

Укладання паркету на лаги. Технологія укладання штучного паркету на лаги має незаперечні переваги в порівнянні з укладанням паркету на стяжку. У даному випадку виключаються брудні операції і додаткова волога в приміщенні, а також значно економиться час. Під паркетним покриттям можуть бути прокладені різні комунікації. Важливу роль в технології укладання паркету грає шумоізоляція. Дана технологія укладання паркету підвищує шумоізоляцію приміщення і його теплоізоляційні характеристики, оскільки простір між лагами може бути заповнений утеплювачами.

Укладання паркету на лаги

Лаги являють собою стругані дерев'яні бруси, просочені антисептиком і мають прямокутний перетин (приблизно 50?55 мм або 70?100 мм). Вологість лаг не повинна бути більше 12 %. Якщо лаги встановлюються на бетонне покриття, то вони повинні бути розташовані перпендикулярно до напрямку укладання паркетного покриття. Осьова відстань між двома сусідніми лагами 250-300 мм. Лаги кріпляться за допомогою дюбелів і саморізів через кожні 500 мм, а головки кріпильних елементів заглиблюються на 3-4 мм нижче загального рівня підлоги. Після закінчення установки лаг, їх простругують за рівнем для повного вирівнювання. Також до лагів кріплять особливі клини.
Укладання паркету на лаги, як вид укладання паркету, ділиться на два різні способи, оскільки крім традиційної методики облаштування лаг, існує технологія облаштування регульованих лаг. Регульовані лаги зовні мало чим відрізняються від звичайних, представляючи собою дерев'яні стругані бруски, що мають прямокутний перетин. Єдиною відмінністю регульованих лаг є наскрізні отвори, що мають різьбу. За допомогою пластикових болтів - стійок, лаги надійно фіксуються біля основи, а при необхідності регулюються за допомогою спеціально призначеного інструменту. Таким чином можна досить легко вирівняти підлогу.
Як тільки лаги встановлені, поверх них настилають шар фанери. Кріплять фанерні листи за допомогою саморізів. Поверх 1-го шару фанери настилають 2-й шар, який фіксується за допомогою клею і шурупів. Природно, що головки шурупів заглиблюються на 3-5 мм углибину фанерного листа. Загальна товщина всіх фанерних шарів повинна бути 20 мм і більше. Як тільки фанерний настил створений, його поверхня шліфується, щоб усунути перепади і почати укладання паркету.

Укладання паркету на чорнову підлогу. Укладання паркету на чорнову підлогу є найбільш економічно вигідною і технологічно нескладною операцією. Серед наявних видів укладання паркету, цей не вимагає великих тимчасових перерв для висушування стяжки або ж часу для монтажу лаг. При укладанні паркетного «бутерброда» на чорнову підлогу немає необхідності в демонтажі старої дерев'яної підлоги, на яку і укладається фанера і паркет.

Укладання паркету на фанеру

Проте, в деякому роді, даний спосіб вельми відповідальний. Укладання паркету на чорнову підлогу випереджається ретельною перевіркою наявного підлоги на відповідність основним стандартам якості. Підлога повинна відповідати наступним вимогам: відсутність звуків і вібрацій при ходьбі; горизонтальна і міцна фіксація на добре висушених і просочених антисептичними складами лагах; ідеально рівна поверхня; шпунтовані дошки.
Якщо всі перераховані вище вимоги дотримані, то стара підлога є відмінною основою для укладання паркету. Отже, ми визначилися з тим, що стара підлога нам підходить в якості основи під укладання паркету. Слідуючи основним порадам з укладання паркету, клеїмо на стару підлогу водостійку фанеру. Крім клею, фанера кріпиться саморізами з розрахунку 9 шт. на один фанерний лист або від 5 і більше штук на 1 метр погонний. Головки саморізів занурюються вглиб фанери на 3-5 мм. На фанеру укладається інша частина паркетного «бутерброда».
Будь-який з розглянутих видів укладання паркету проводиться лише після закінчення основних ремонтних робіт у будинку. Оздоблювальні роботи, пов'язані із збільшенням вологості в приміщенні і виникненні забруднень, повинні бути виконані задовго до укладання паркету. Перш, ніж проводиться укладання паркету приміщення досліджується на відповідність наступним параметрам: відносна вологість повітря в приміщенні - від 40 до 60%; середня температура повітря в приміщенні - від +18? С до +24? С; абсолютний показник вологості підстави і стін - до 4-6 %; допустиме відхилення на 2 м. кв. повинно бути не більше 2 мм.
Ціна: 1 UAH
Контактна особа: Микола
25.03.2016 10:35
Оголошення «Надам послугу Послуги > Будівництво, ремонт» міста Новояворівськ
Оголошення «Надам послугу Послуги > Будівництво, ремонт» найближчих населених пунктів
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