Бесплатно Двох поверховий будинок

28 мая 2019 11:01 | Киев
Здаю в с. Згорани двох поверховий будинок для відпочинку. У будинку великі просторі кімнати облаштовані повністю меблями два балкона з яких можна помилуватися поліською природою. Кухня повністю облаштована для приготування їжі(плитка, холодильник, мікрохвильова піч, кавоварка, чайник, мийка, необхідний посуд), вода питна, можливе харчування в кафе на березі озера. Також є ванна кімната в якій знаходиться:душ, ванна, умивальник, туалет, пральна машина.
Відстань до Великого Згоранського озеро 150 метрів, озерна вода чиста, пісчане дно, берег мілкий та зручний для відпочинку з дітьми, гарний піщаний пляж.
-недалеко гарні соснові та мішані ліси багаті на гриби та ягоди - для приємних прогулянок та відпочинку; На приватній тереторії є велика альтанка, мангал(для приготування шашлику) казанок, дискова тарілка, піч(на якій можна приготувати їжу ), дитяча пісочниця, гойдалка, гамак,(душ і туалет є також на вулиці). Ціна -договірна. Найкращий вибір для сімейного відпочинку. Номер телефону 678753169083+ Деталні фото можемо скинути у вайбер
Контактное лицо: дмитро
28.05.2019 11:01
Объявления «Бесплатно Недвижимость > Квартиры» города Киев