Весняний призов – 2020: чому призовники обирають Нацгвардію

03 июля 2020 18:00 | Луцк, Волынская область

 

У Національний гвардії Україні триває перший етап призову в умовах карантину. Триватиме літній призов до 31 липня.

 

Навчальний збір з підготовки поповнення – початкова підготовка, що триває 4 тижні. На навчальному зборі уже завершилися останні приготування приміщень, де проживатимуть, навчатимуться та харчуватимуться новобранці.

 

Після прибуття, все за планом – знайомство, розміщення, медичний огляд, а після – отримання форми та нова стрижка.

 

Молоді гвардійці адаптуються до нових умов життя, адже навчальний збір з підготовки поповнення уже розпочався.  Наразі, поповнення з числа цивільної молоді, новачки прибувають до віськових частин і проходять теоретичні та практичні заняття, формуються початкові навички, необхідні військовослужбовцю.

 

Кривий Ріг. Коли строкова служба – свідомий вибір

Майбутні гвардійці Ігор Харківський та Олександр Пономаренко сьогодні із цікавістю опановують військову справу – цьогоріч хлопців призвали на строкову службу й за розподілом обидва потрапили у Кривий Ріг та проходитимуть службу у 21-й окремій бригаді охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського. 24-річний Ігор родом з Нікополя. Повістку отримав у травні та одразу прийшов до військкомату.

 

«Ніколи не переховувався від проходження військової служби, тому і з медкомісією не затягував», розповідає Ігор. «Усім призовникам одразу робили тест на COVID-19 – спочатку швидкі тести, а за потреби – брали на аналіз кров із вени».

 

Зібравши усі документи та пройшовши медкомісію хлопець потрапив до Дніпра. Там на базі обласного військкомату він мав змогу обрати місце проходження служби. Тому, коли запропонували проходити службу у лавах Національної гвардії погодився одразу. За освітою хлопець – токар, однак завжди мріяв стати правоохоронцем та до призову збирався навчатися у вузі Міністерства внутрішніх справ, тому вже зараз планує підписати контракт та продовжити службу у патрульному підрозділі. У виборі Ігоря підтримала й дружина – вони разом виховують чотирирічного сина Руслана.

 

Олександр Пономаренко народився та виріс у Павлограді та ще з дитинства мріяв про військову службу. Виклик до військкомату отримав ще у квітні, однак, через жорсткі карантинні обмеження йому довелося чекати майже два місяці. Після закінчення школи отримав освіту електрослюсара та працював на шахті. На військовій службі бачить себе у конвойному підрозділі.

 

«Коли ми проходили відбір, мені запропонували службу у Національній гвардії – тут краще матеріальне забезпечення, новітнє озброєння, потужна підготовка військовослужбовців за стандартами НАТО і можливість кар’єрного зросту», –  розповідає хлопець.

 

Сьогодні Ігор та Олександр лише починають свій військовий шлях, однак, до труднощів готові. Кажуть – не існує нічого неможливого для тих, у кого є бажання навчитися чомусь новому.

 

Херсон: Ще вчора бармен і економіст, а сьогодні - гвардійці-захисники

Вчора опівночі з Волинської області до Херсона прибули майбутні гвардійці, яких було відібрано для проходження строкової служби в рядах військової частини 3056. На ранок хлопці, одягнувши військову форму, познайомилися з командуванням та офіцерами, які найближчі півтора місяці опікуватимуться їх навчанням і морально-психологічним станом.

 

Один з дев'яти новоприбулих – 19-річний виходець з Волинщини Віталій Саковський. Він сам вирішив прийти до військкомату після того, як дізнався про початок призовної кампанії.

 

"Я не бачив сенсу тягнути час, тому прийшов сам і не чекав. Тим паче, я мав бажання відслужити і не виключаю можливості в подальшому підписати контракт, – розповідає Віталій, С До того, як  сюди потрапив, я працював барменом в місцевому ресторані. Взагалі, я готовий пізнавати  нове та з нетерпінням чекаю на початок занять".

 

З кожним з новоприбулих солдатів спілкувалася офіцер по роботі з особовим складом, молодший лейтенант Вікторія Гриник. Вона мала на меті ознайомитися з ними якомога детальніше, аби в процесі подальшої служби супроводжувати їх та допомогти в разі виникнення морально-психологічних проблем.

 

Під час бесіди з 22-річним Романом Зімичем, виявилось, що хлопець має вищу економічну освіту і до призову працював фахівцем земельно-правових відносин на приватному агрохолдингу.

 

"Після закінчення технічного вишу я три місяці працював фахівцем на великому приватному підприємстві. Ця робота була за спеціальністю та цікава для мене, але я розумію, що є обов'язок відслужити для користі своєї Батьківщини", – зазначає Роман.

 

Тепер на хлопців чекатиме адаптивний період та початок навчального процесу. Після цього вони зможуть скласти присягу на вірність українському народові та приступити до повноцінного несення служби.

 

Хлопці у Хмельницькому: «Потрапити саме в Нацгвардію – мета, яка здійснилася»

Новобранці з  Чернівців та Чернівецької області перетнули поріг військової частини 3053, аби відслужити в рядах Нацгвардії дванадцять або шістнадцять місяців.

 

Хлопці стверджують, що до служби готові – морально, психологічно та фізично.

 

Серед тих, хто абсолютно свідомо, виважено та серйозно прийняв рішення служити саме в лавах Національної гвардії України – 19-річний  Максим Яцюк.

 

Нещодавно хлопець отримав диплом кухаря-кондитера у Сокирянському вищому професійному училищі та працював на одному з місцевих приватних підприємств.

 

«Коли отримав повістку, одразу пішов до військкомату, чекав цього. Вже був налаштований іти служити, а потрапити саме в Нацгвардію, можна сказати, було моєю метою. Чув багато про службу від моїх друзів та знайомих, які або вже відслужили, або не так давно приїжджали додому у відпустку.  Вирішив випробувань не уникати і розпочати з самого початку, як говорять від витоків, тобто зі строкової служби, аби знати все, про всі нюанси військової служби  не зі слів, а з власного досвіду, – розповідає Максим, – знаю, що це дуже хороший шлях розпочати військову кар’єру. Думаю, що найкращі військові командири пройшли строкову службу. Деякі з моїх друзів вже мають такий досвід. І я маю бажання всього навчитися сам, на практиці, щоб в майбутньому, цілком можливо, вступити до вищого військового навчального закладу».

 

Хлопець поділився планами та намірами проходити службу у підрозділі, що забезпечує охорону громадського порядку та сподівається, що це вдасться успішно реалізувати.

 

Юнаки впевнені, що служба в рядах Національної гвардії України – це справді хороший спосіб реалізувати себе, визначитися остаточно, чи дійсно хочеш в подальшому пов’язати своє життя з військовою справою, адже в Нацгвардії всіляко сприяють та створюють найкращі умови для того, аби молоді українці обирали перспективний шлях військовослужбовця та успішно будували військову кар’єру.

 

Таку точку зору поділяє й інший новобранець – Павло Цуркан, який сьогодні також поповнив ряди Хмельницьких гвардійців. Хлопець успішно закінчив Чернівецький кооперативний коледж з дипломом фінансиста та вступив на заочну форму навчання до університету за тим же напрямом, коли принесли повістку з військкомату.

 

«Прийшов час іти служити і я не припускав навіть думки про те, щоб якось уникнути цього чи відтермінувати службу. Не бачу сенсу ховатися від армії. Навпаки – вже маю чітко сформовану позицію стосовно цього, знаю, чого саме хочу і для чого це все мені потрібно. Тож, на момент отримання повістки з військкомату мав бажання потрапити до лав Національної гвардії. Цікавився та готувався до цього раніше. Мені подобається устрій і порядок в цьому формуванні, а також те, що тут приділяється велика увага спорту, зброї та формуванню з хлопців справжніх воїнів. Впевнений, що багато чому тут навчуся, що стане мені в нагоді та знадобиться у подальшому житті – це точно».

 

Юнак розповідає, що також чув немало схвальних та мотивуючих відгуків про службу у Національній гвардії, зокрема – про патрулювання міст і хотів би долучитися до служби саме в такому підрозділі.

 

«Це цікаво і корисно, перш за все – для мене самого. Налаштований оптимістично та не збираюся пасувати перед труднощами, тому що вони формують чоловічий характер», –  стверджує Павло.

 

Вдома на юнака чекатимуть батьки та наречена, допоки він, протягом шістнадцяти місяців опановуватиме знання та навички, якими має володіти кожен справжній чоловік.

 

Вже завтра хлопці вирушать на навчальний збір, що триватиме шість тижнів, де вчитимуться азам військової служби та приймуть військову присягу на вірність народу України.

 

Служба у Південному регіоні України: «Головне – налаштуватися на позитив»

У військову частину 3033 прибули 15 призовників з Хмельницької області, які 18 місяців проходитимуть військову строкову службу.

 

Уже в перший день майбутні солдати познайомились з безпосередніми командирами, отримали форму, пройшли гігієнічні заходи та медичний огляд, а також  обов’язкові ІФА-тести для виявлення антитіл на COVID-19.

 

Уже з понеділка у хлопців розпочинається курс молодого бійця, куди увійдуть теоретичні та практичні знання для формування первинних навичок, необхідних для служби.

 

«Коли отримав повістку, вже точно знав, що хочу служити в Національній гвардії України. Загалом у мене дуже позитивні перші враження. Готовий до того, що легко не буде, особливо спочатку, але вважаю, що головне – правильне налаштування», – ділиться своїми враженнями майбутній солдат Вадим Ковальчук.

 

Після складання військової присяги на вірність українському народові, солдати будуть розподілені в батальйони нашої частини в Запоріжжі, Енергодарі, Бердянську та Мелітополі.

 

Тетяна Якимчук, Аліна Кобець, Ліна Московка, Марина Березюк,

Аліна Соколенко

 

03.07.2020 18:00
Последние новости «Общество» ближайших населенных пунктов
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