SEO-тренди 2021

16 февраля 2021 11:58 | Киев
У 2021 році Google планує випустити новий алгоритм для визначення продуктивності інтернет-платформ Page Experience. Він буде визначати безпеку використання сайту, його пристосованість до мобільних пристроїв, показники завантаження сторінки, наявність протоколу https. Також надасть можливість переглядати сайт без нав’язливих спливаючих вікон. Особливу увагу слід приділити CLS, оскільки в цьому році це буде основний фактор ранжування.

Значення цього елемента коливається від 0 до 0,1. Google рекомендує покращувати показники експертності, авторитетності та досвіду (ЕАТ), вони важливі для оцінки якості. Тепер у блоці “Головні новини” можуть з’являтися не тільки Accelerated Mobile Pages, а й звичайні сторінки. Тому AMP не впливатимуть на рейтинг. Але вже з березня буде посилено контроль за адаптивністю сайтів Mobile Friendly для мобільних пристроїв.

Актуальним буде алгоритм Core Web Vitals, тому, якщо сайт має низькі показники трафіку, слід завчасно вирішити технічні проблеми. Буде оцінюватися час завантаження сторінки. Оптимальний LPS має становити не більше 2,5 секунд. Допустимі показники FID - не більше 100 мс. Це ще не всі нюанси нововведень, які з’являтимуться впродовж 2021 року. Найкраще про них знають експерти . Цьогоріч алгоритми Google будуть спрямовані на покращення безпеки.
Источник: https://ipapus.com/
Автор: Иван Папусь
16.02.2021 11:58
Последние новости «Наука и технологии» ближайших населенных пунктов
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjpbIjIyODc4NiIsIjIyMjE1NiIsIjIwNzM4MiIsIjQyMzk0IiwiMjE4NTE3IiwiMjEwNjgzIiwiMjA2MDcyIiwiMjA5MzA5IiwiMTQ2NDMxIiwiMTQ3MjE3IiwiNzkzNzAiLCIyMTY2NyJdfV8jJF9TRUdIKyQkJGNjNWZmNjA1M2E0ZjZkYjg5NTcxZmE2NTA3NzMxNTg0