Члени виконкому зруйнувала намет пікетувальників

18 липня 2012 20:08 | Софіївська Борщагівка, Київська область
Після виборів, а точніше призначення депутатів та сільского голови Софіївсько-Борщагівської сільської ради, депутати вирішили "покінчити з місцевим самоврядуванням та опозицією". 17.07.2012 року виконавчий комітет Софіївсько-Борщагівської сільської ради руйнує намет пікетувальників, який простояв з моменту рейдерського захоплення. Після того як 11.07.2012 року в приміщенні сільської ради вів прийом голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Заєць. відносно пікетувальників, які знаходяться в наметі біля сільської ради почали вчинятися тиск, а 17.07.2012 року о 02.00 годині ночі троє невідомих молодиків громил розтрощили намет. Але цим не закінчилося депутат сільської ради Головко О. найняв молодиків та хотів погрузити намет та вивезти. Показавши нашому дільничному інспектору дозвільні документи він на деякий час охолов. Та прибув під кінець робочого дня з поміччю, членами виконкому Бойко Сергієм Володимировичем, Бондаренком Володимиром Михайловичем, Шупік Володимиром Васильовичем, Левченком Олександром Івановичем, Сіренком Миколою Олексійовичем, Шумейко Сергієм Станіславовичем, та групою молодиків-бойовиків, які скидавали з лавок громадян, трощили майно, столи, стільці та лавки , посуду та особисті речі громадян погрузили на вантажівку та вивезли на сміття. Бойко С.В. сказав що виконком одноголосно вирішив знести палатку, Невже виконком Софіївсько-Борщагівської сільської ради має вищу силу ніж дозвольна документація громади, та те що намет є громадською приймальнею народного депутата України Ляшка???
Після цього депутати та виконком не зупинилися а замовили автомобіль щебня та незважаючи на клумби які садила кандидат на посаду сільського голови Павлова Л., водій висипав щебінь на місце намету та тепер біля сільської ради будуть робити вічний ремонт.
Джерело: громада
Автор: громада
18.07.2012 20:08
Одначе, дуже цікава та однобічна позиція у автора матеріалу. Тобто, одноголосне рішення виконкому, що діяв в межах своїх повноважень, для Вас просто папірець. А приймальна народного депутата, що знаходиться в наметі, що розташований біля приміщення сільської ради навпроти школи і де майже неможливо дотримуватися санітарних норм (і СЕС мовчить!) - це нормально?! Таке висвітлення події єнедопустимим, а підлабузитись і кричати про порушення прав опозиційного представника - народного депутата останнім часом стає вже звичним. Краще дайте нормально працювати людям!! Пройти крізь намет і його "мешканців" до сільради - це було як подолати лінію перешкод, і не дай Боже у Вас інша думка чи позиція від "бабусь з намету" - стільки галасу почуєш... Тому - дякую, що нарешті хоч хтось наважився зробити те, про що більшість вже кілька місяців просто мріє.
відповісти (5)
Щиро Бажаю "Ведьмочке" щоб виконком одноголосно прийняв рішення про знесення її будинку, будинку її батьків та всіх її родичів, з одночасним виселенням в дальні села. Отоді і заспіваєте "Слявся отечество...". Бо сам Бойко сказав "ТЕПЕРЬ Я ЄСТЬ ВЛАСТЬ, А ВЫ ВСЕ ПУСТОЕ МЕСТО". Прямо як в 30-ті роки 20 століття, коли НКВД здійснювало свій терор.
ДИВИНА, в Україні НАЙВИЩИЙ ОРГАН ЦЕ ОРГАН ВИКОНКОМУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, Ні ДОЗВОЛА КИЄВО_СВЯТОШИНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ НІ УПОВНОВАЖЕННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ НІЧОГО НЕ ВАРТІ... і КУДИ ДИВИТЬСЯ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ - ГАРАНТ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ(СТ.102 ... ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ - Є ГАРАНТОМ ... ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА) ТА ВІДПОВІДНІ ДЕРЖАВНІ ОРГАНИ.

Divina, in Ukraїnі NAYVISCHY CE BODY BODY FOR VIKONKOMU SІLSKOЇ, Nі Suffer KIЄVO_SVYATOSHINSKOЇ RAYDERZHADMІNІSTRATSІЇ NІ UPOVNOVAZHENNYA DEPUTY NATIONAL Ukrainy NІCHOGO VARTІ NOT ... i wonder Cudi PRESIDENT Ukraine - GUARANTOR KONSTITUTSІЇ of Ukraine (ST.102 ... President of Ukraine - Є ... GUARANTEE OF FREEDOMS Person of the I ? GROMADYANINA) TA VІDPOVІDNІ DERZHAVNІ BODIES.
відповісти (4)
Хай шановний дописувач уважно читає повідомлення!
Я не писала, що виконком є найвищою владою села,а лише вважаю, що дотримувати вимог чинного законодавства є нормою, а не виключенням.

Намет було встановлено з порушенням норм чинного законодавства.Виконком лише реалізував свої права.Почитайте для власного розвитку ст. 1, 27, 52, 53 Закону УКраїни "Про самоврядування в Україні", може вам це допоже розуміти різницю між дією в межах повноваження і простим галасом на базарі, як поводить себе більшість Ваших однодумців.
відповісти (1)
А ви читали рішення виконавчого комітету від 10 липня 2012 року за № 46, яке підписане різними людьми (і я розумію і не Кудриком О.Т.), де там вказано хоч слово про намет? А в Законі України "Про місцеве самоврядуванння в Україні" також сказано, що сама громада обирає свій шлях розвитку шляхом загальних зборів, референдуму, чи представництва законнообраних сільских депутатів (А НЕ ПРИЗНАЧЕНИХ І ЯКІ КУПИЛИ МІСЦЕ ЗА ДОЛАРИ) .
І по Друге облити відпрацьованим маслом щебінь, вночі тими ж невідомими особами (видно таким чином доводити прилеглу територію сільської ради до придатного екологічного та санітарного стану), для того щоб селяни не сиділи та не мітингували це гуманий шлях СІЛЬСЬКОЇ РАДИ?
відповісти (0)
А щодо мого будинку, то якщо намет біля сільради був будинком депутата або бабусь, то бідолашні бідні народні обранці, якщо живуть в наметах.
Якщо Ви так вболіваєте за "наметове містечко під сільрадою", то поставте собі той же намет посеред свого власного двору і насолоджуйтеся галасом, брудом та словесними політичними баталіями з ранку до ночі та з ночі до ранку!!
Окремо звертає Вашу увагу, що виривання цитат з контексу розмови і публікація наклепу є підсудною справою, тож почитайте спочатку про наслідки наклепу та розповсюдження недостовірної інформації та поміркуйте про свою поведінку, як громадську та і особисту.
З найкращими побажаннями.
відповісти (1)
Наклепну та брехливу інформацію друкую не я, і мені не має що відповідати, бо все доведено фотографіяями та документами, А ДЕ ВАШІ АРГУМЕНТИ ТА ДОКАЗИ ПОКАЖІТЬ НА ЗАГАЛЬНИЙ РОЗГЛЯД, а тоді люди і самі побачать хто є хто. Ви мені нагадали твір Марка Твена "ЯК обирали мене губернатором" прочитайте раджу не пожалкуєте.
відповісти (0)
Собственно говоря ,я не понимаю в чем проблемма?Давно читаю и наблюдала все происходящее ,могу сказать ,что г-н ctyc явно все преувеличивает и преподносит все так ,как хотелось бы ему видеть.Соглашусь с ведьмочкой и ее коментариями.Выборы прошли и мешать работать новым людям мы не вправе,мы должны дать возможность представителям власти выполнять свои обязанности и сделать наше любимое село лучше.А, пардон, если кто-то, кому-то и что-то пообещал и теперь обманутые бабушки ходят на свою "забастовку" ,как на работу,то это не честно по отношению к самим бабушкам.Снос палатки я считаю нормальным действием ,ведь вход в сельский совет должен быть входом ,а не маршброском для его работников.Уважаемые бабушки ,вам наобещали невыполнимое,вам нужно воспитывать внуков и беречь свое драгоценное здоровье- это то ,чем никто не сможет манипулировать ,кроме самих вас, и это то,в чем вы разбираетесь лучше всех.
відповісти (1)
А ТЕ, ЩО ВХІД ДО СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛСЬКОЇ РАДИ ЗАВАЛЕНИЙ КУПУЮ ЩЕБНЯ, ЯКИЙ ВЖЕ ДО РЕЧІ ОБРОБИЛИ ВІДПРАЦЬОВАНИМ МАСЛОМ, ЯКЕ ТХЕ ЗА КІЛОМЕТР. ТАК ЦЕ ДЛЯ ВАС Є НОРМОЮ, І ПОРЯДКОМ? прийдіть подивіться та переконайтесь. А СТОСОВНО БАБУСЬ - ВОНИ ПЕРЕЖИЛИ І ВІЙНУ І ГОЛОДОВКУ НЕ ОДНУ І ВЖЕ ВИХОВАЛИ ТА ВИРОСТИЛИ НЕ ТІЛЬКИ ВНУКІВ А Й ПРАВНУКІВ, І ТАКОГО ЦИНІЗМУ ВЛАДИ ВОНИ НІКОЛИ НЕ БАЧИЛИ ТОМУ І ПОВСТАЛИ ПРОТИ БЕЗЗАКОННЯ ТА НЕПРАВДИ. СЛАВА УКРАЇНІ ТА ЇЇ ГЕРОЯМ.
відповісти (0)
Останні новини «Політика» села Софіївська Борщагівка
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjp7IjAiOiI5ODk1NyIsIjEiOiI4NzkwNSIsIjIiOiI4NTIzNyIsIjMiOiI4NTEzNiIsIjQiOiI2OTM2MCIsIjUiOiI1ODI4NSIsIjYiOiI1ODE0OCIsIjciOiI0NTk3NyIsIjgiOiI0MDIwNiIsIjkiOiIzNzI2OSIsIjEwIjoiMzUzODMiLCIxMSI6IjIzMTYiLCIxMyI6IjE2ODEiLCIxNCI6IjE1OTIiLCIxNSI6IjEzMzUiLCIxNiI6IjEyNDgiLCIxNyI6IjExMTEifX1fIyRfU0VHSCskJCQ5MGZkNjgzZjI0MWQyM2QyM2Q5ODMxMjY1MjgwMGYyMA==
Останні новини «Політика» найближчих населених пунктів
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