Києво-Святошинська райрада: забудовники, одесити та мешканець Сум від БПП

21 серпня 2017 23:25 | Софіївська Борщагівка, Київська область
Партія БПП взяла найбільшу кількість мандатів у Києво-Святошинській раді. Депутатів БПП в райраді понад 25 %. Багато хто з них в райраді не вперше, дехто пробував потрапити до Верховної Ради, а дехто балотувався одразу до кількох рад у різних областях України. Це означає, що в таких депутатів бажання отримати мандат перевищує бажання представляти виборців конкретного регіону і працювати на якусь конкретну громаду. Києво-Святошинський район оточує столицю з усіх боків, тому ціна землі тут доволі висока, а тому і висока ціна питання для політиків у боротьбі за мандат. До ради пройшли, зокрема, і забудовники. Список кандидатів Блоку Петра Порошенка до Києво-Святошинської райради очолив Олександр Тигов, який паралельно невдало балотувався ще й до Київської облради від міста Вишневе.

Олександр Тигов під час президентських виборів у 2014 році зазначав, що курує роботу у Києво-Святошинському районі та Приірпінні, й не приховував, що є забудовником столичної Борщагівки. Він очолює ТОВ “Петрівський квартал”. Восени 2014 року балотувався до парламенту по 95 округу (Києво-Святошинський район і Приірпіння), але програв козакові Гаврилюку.

Це не перша спроба Тигова потрапити до парламенту. У 2012 році політик балотувався в Дніпропетровській області, де народився, і де на початку виборчої кампанії був зареєстрований як представник партії Наталії Королевської “Україна – Вперед!”

Багатомільйонна кампанія Королевської, чий проект носив, ймовірно, технічний характер, став більш, ніж провальним.

Комісія, в яку пішов Тигов, – це комісія з питань управління комунальним майном, діяльності комунальних підприємств, житлово-комунального господарства, паливно енергетичного комплексу та енергозберігаючих технологій.

До команди Тигова можна зарахувати 2-х депутатів райради від БПП. Це Мешканець Сум Олексій Нестеренко та колишній мешканець Одеси Вадим Гедульянов.

Голові фракції БПП на голову райради вдалося поставити керівника свого передвиборчого штабу та партнера – депутата Олексія Нестеренка.

Нестеренко – мешканець міста Суми, обраний виборцями у с. Княжичі та Жорнівка. Закріплений, відповідно, за Княжицькою територіальною громадою.

На сайті ЦВК зазначено, що кандидат у депутати є гендиректором ТОВ “Альтернатив-Груп”, засновником якогого, з-поміж інших, є його колега – депутат та голова фракції БПП Олександр Тигов. Фірма займаєтьсямонтажем водопровідних мереж, системою опалення та кондиціонуванням.

На позачергових виборах до ВР 2014 року Нестеренко був уповноваженою особою партії БПП у 95-му окрузі. Тоді на сайті ЦВК він значився як безробітний. Окрім цього, за словами Тигова, у 2014 році Нестеренко був начальником його передвиборчого штабу, а на президентських виборах Нестеренко очолював штаб Петра Порошенка у Києво-Святошинському районі.

За кілька місяців до виборів Нестеренко, який очолював у попередніх кампаніях штаби, зареєструвався в соцмережі Twitter. Але справа якось не пішла, і Нестеренко полишив самопіар через кілька днів після рестрації, оприлюднивши декілька фотографій з передвиборних акцій, на яких він був разом з Олександром Тиговим.

Боярка розділена на 6 округів. В одному з них переміг Вадим Гедульянов – мешканець Боярки і заступник голови ГО “Новий початок”, яке очолює Тигов.

До Боярки приїхав з Одеси незадовго до місцевих виборів. У соцмережі виставляє фото з прогулянок разом з головою фракцію Олександром Тиговим.

В Одесі мав власний бізнес – мережу квіткових павільйонів, які свого часу навіть хотіли знести як незаконні.



У 2012 році Гедульянов балотувався в нардепи в Одеській області як самовисуванець, хоча на той час був членом Партії регіонів. Тоді Гедульянов викладав в Одесі в юридичній академії Ківалова, ще вчиться в аспірантурі за спеціальністю юрист. Незадовго до виборів Гедульянов зняв свою кандидатуру. Можна припустити, що Гедульянов був або чиїмось техніком, або його змогли “переконати” знятися. По цьому ж округу в Одесі в Раду йшов одіозний екс-регіонал Сергій Кивалов і, зрештою, переміг.

У своїй декларації Гедульянов вказав тоді трохи більше 116 тисяч гривень річного доходу, які він отримав від передачі в оренду майна, хоча жодного майна, судячи з декларації, політик не мав. Після зняття з виборів Гедульянов очолив в Одесі комунальне підпримство ЖКС “Фонтанський”. На посаді протримався недовго і вже через рік був звільнений.

Очолив постійну комісію з питань законності, правопорядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, свободи слова, захисту прав і законних інтересів громадян та взаємодії із засобами масової інформації. Закріплений за Боярською територіальною громадою.

Ще один депутат райради, який пов’язаний з Одесою, – Денис Мусієнко. Його обрали мешканці Петропавлівської Борщагівки та с. Чайки. Він працював керівником апарату адмінстрації Баришівської РДА.

Мусієнко, як і Гедульянов, пов’язаний з Одесою. ЗМІ звинувачують політика в утриманні грального бізнесу в Одеській області. Зауважимо, що на цих виборах Мусієнко балотувався паралельно ще й до Одеської облради, але не пройшов. Натомість отримав мандат у Києво-Святошинській райраді.

У 2012 році Мусієнко балотувався до Верховної Ради як самовисуванець по 95-му виборчому округу, коли там балотувався також Петро Мельник. Набрав менше ніж піввідсотка голосів. Ймовірно був технічним кандидатом.

Після перемоги на цих виборах одесит-Мусієнко так і не закріпився у Київській області. Кілька місяців тому депутат Києво-Святошинської райрадистав заступником голови Болградської районної адміністрації в Одеській області. Тобто це тепер його офіційне місце роботи.

Мусієнко в райраді Києво-Святошина – не рядовий депутат. Він – голова однієї з найпопулярніших комісій – з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології. Тобто має не просто відвідувати сесії ради, а й скликати засідання комісії та координувати роботу депутатів, що до неї увійшли.

Як політик буде розриватися між двома областями, які навіть не межують, Громадський рух ЧЕСНО вирішив поцікавитися в очільника фракції БПП в райраді Олександра Тигова.

“Аби запогігти прогулюванню, проводжу особисту бесіду з депутатами. Збираю фракцію і слухаємо причини прогулів. Якщо прогульник не змінюється, ставитиму питання про виключення з партійних лав. Проводитимемо зустріч з виборцями прогульника, доноситимемо інформацію, що депутат-прогульник. Якщо депутат не зміниться й після цього – на сесії голосуємо про позбавлення прогульника депутатських повноважень”, – розповідає як буде боротися з прогульниками Тигов.

Зауважимо, що депутат завжди зможе скласти мандат і на його місце прийде той кандидат, який посів у рейтингу перше непрохідне місце. Тигов припускає, що наступною може потрапити до райради за списком Світлана Яременко – дзюдоїстка, що мешкає у Вишневому.

Тим часом Мусієнко залишається з мандатом, тобто за Вишневою територіальною громадою закріплений одеський чиновник.

Ще один депутат від БПП, який пов’язаний із будівельним бізнесом й не має тісних зв’язків з громадою Києво-Святошинскього району – киянин-піприємець Сергій Рибченко. Він переміг у с. Личанка й закріпелний відповідно за цією громадою.

Його ФОП займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Рибченко значиться серед власників елітної нерухомості у ЖК “Новопечерські липки”.

Рибченко також фігурує як засновник та керівник малого підприємства “Агротранс” (м. Ірпінь). Підприємство займається вирощуванням фруктів, горіхів та транспортними перевезеннями.

Увійшов до постійної комісії з питань підприємницької діяльності, промислової політики, торгівлі, реклами, архітектури, благоустрою, транспорту та зв’язку.

Рибченко – кадровий політик й змінив не одну партію. У 2010 році був депутатом Васильківської районної ради, пройшов по списку партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”. Тоді значився директором ТОВ “Техпром”. До того був керівником виконкому Києво-Святошинської організації партії “Наша Україна”.

Мешканці с. Гатне обрали свого односельця – безробітного Олександра Паламарчука. Відповідно він закріплений за Гатненською територіальною громадою.

Депутат попереднього скликання, єдиний, хто пройшов тоді в райраду від партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка. За словами колег, має власний бізнес – рекламні щити та сітілайти в Гатному та Крюківщині.

Брав участь у спортивних заходах, які проводились в області, представляв Боярку.

На фото Паламарчук крайній зліва в нижньому ряду. Паламарчук увійшов до постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій.

Місто Вишневе розподілили на 7 округів. В одному з них переміг Сергій Заблоцький, якого і закріпили за цією територіальною громадою. Начальник відділу зв’язку та інформаційних систем в одному з департаментів ПАТ “Укртрансгаз”. До цього працював в “Укртелекомі”.

У 2014 році балотуався в парламент і був одним із кандидатів промайданівського сектору. Конкурував з Тиговим. Тоді представляв партію “Сила людей”. Зараз півшов на вибори від “Солідарності”.

Заблоцький як кандидат в нардепи тоді на окрузі був єдиним, хто 100% зробив програму на своєму комп’ютері. До цього був чинним депутатом міської ради Вишневого. Безпартійного кандидата висунули від “За Україну” в 2010-му році.

У парламенті хотів би працювати в комітеті, який відповідає за розвиток ЖКГ або транспорту та зв’язку. Зараз пішов до постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій.

Зв’язків із “Силою людей” політик не втрачає, що прослідковується на його Facebook-стрічці.

Настоятель храму Парафії Казанської Божої Матері Володимир Табачинпереміг у с. Софіївська Борщагівка. Проживає в с. Тарасівка.

Депутат також працює директором благодійної організації, яка розташована в селі Софіївська Борщагівка.

Закріплений за Софіївсько-Борщагівською територіальною громадою. Увійшов до постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, історії, спорту та туризму.

Киянин Ігор Дмитрієв – заступник начальника Державної податкової інспекції Києво-Святошинського району, обраний мешканцями с. Шпитьки, Мрія, Горбовичі та Лісне.

Закріплений відповідно за Шпитьківською територіальною громадою.

Доходи у подружжя податківця доволі скромні і в рік сягають близько 80 тисяч гривень Принаймні про це свідчить декларація за 2014 рік. У власності зазначені дві машини та земельні ділянки. Житла немає.

Дмитрів очолив постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, організації діяльності ради та взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Директор школи Петропавлівської Борщагівки Микола Татуревич переміг у своєму селищі. Проживає в Софіївській Борщагівці.

Депутат райради попереднього скликання, балотувався від партії “Наша Україна” і був єдиним депутатом, який пройшов від цієї політичної сили. Закріплений за Петропавлівсько-Борщагівською територіальною громадою.

Увійшов до постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, історії, спорту та туризму.

У селах Дмитрівка, Капітанівка, Мила з найвищим рейтингом з-поміж кандидатів БПП переміг підприємець Тарас Дідич.

Новообраний депутат – мешканець Дмитрівки, де його тато і повний тезка екс-регіонал Тарас Дідич утретє посіль головує у сільській раді. Ймовірно, саме ім’я батька допомогло синові потрапити до райради. Сільська рада Дмитрівки представляє всі три населені пункти – саму Дмитрівку, Капітанівку та Милу. Це округ, в якому виграв вибори Дідич. Тарас Дідич є засновникомоб’єднання пасічників “Мрія”.

У райраді депутат закріплений за Дмитрівською територіальною громадою. Дідич став головою постійної комісії з питань управління комунальним майном, діяльності комунальних підприємств, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозберігаючих технологій.

Отже, депутати БПП, які склали понад 25% ради, очолили 3 комісії (земельну, з питань управління комунальним майном, регламентну). Зауважимо, що, як правило, головують в регламентній комісії представники опозиції задля контролю дій більшості в раді.

Найближчим часом ЧЕСНО проаналізує депутатів, які пройшли від політичних сил, що голосують майже синхронно з БПП – представників “Батьківщини”, “Свободи” та “радикалів”.

Нагадаємо, що огляд депутатів райради від “УКРОПу”, “Нових облич” та “Нашого краю”, які складають меншість і не входять до неформальної коаліції, рух ЧЕСНО вже оприлюднив для громади Києво-Святошина.

Автори: Ірина Федорів – регіональна координаторка Громадського руху ЧЕСНО, Олена Жежера – журналістка Громадського руху ЧЕСНО


Tagged with: Тигов
21.08.2017 23:25
Останні новини «Політика» села Софіївська Борщагівка
eyJxbyI6ImFyamYiLCJxbmduIjp7IjAiOiI5ODk1NyIsIjEiOiI4NzkwNSIsIjIiOiI4NTIzNyIsIjQiOiI2OTM2MCIsIjUiOiI1ODI4NSIsIjYiOiI1ODE0OCIsIjciOiI0NTk3NyIsIjgiOiI0MDIwNiIsIjkiOiIzNzI2OSIsIjEwIjoiMzUzODMiLCIxMSI6IjIzMTYiLCIxMiI6IjIxODYiLCIxMyI6IjE2ODEiLCIxNCI6IjE1OTIiLCIxNSI6IjEzMzUiLCIxNiI6IjEyNDgiLCIxNyI6IjExMTEifX1fIyRfU0VHSCskJCQ4NDI2OTY2ZTkzOWQxODc2NmUxNmM2ZjE3MGIyZjhjOQ==
Останні новини «Політика» найближчих населених пунктів
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